Monday, October 13, 2008

Edisi makan-makan : Datang Beraya

Aku memang happy giler la biler ada orang nak datang kat umah aku.. kalo korang nak datang umah aku boleh saja tapi kena la info awal kan.. maklumla dapor aku jarang berasap makanya takut nanti kalo korang nak datang beraya aku dapat hidangkan mee segera sahaja.. he he..

So nak dijadikan citer aritu 2 orang bestest friends aku datang beraya kat umah mak aku.. maklumler weekend selalunya aku tolong mak aku berniaga so memang aku melepak kat umah mak aku je lah kan.. Diorang nie plak mmg dah bagitau nak datang tapi ala2 tak berapa kompem gitu.. skali diorg call dah nak sampai kat umah.. harus la kan aku dgn tak rupa orangnyer yelah baru balik berniaga harap maklum jer la ye..


Pastue hidangan aku tuk diorg aritu ala kadar sangat.. nak citer pon malulah!!.. alahai rasa bersalah la kat korang..


Apa pon thanx a million my friends coz sudi beraya ke umah aku.. eh umah mak aku sebnrnyer. he he.. bila2 kalo korg nak datang umah aku bagitauler boleh aku s/by menu spesel n boleh kita melepak lelama sket.. nanti biler aku nak terjah rumah korang aku inform seawal yg mungkin ok!!.. Love both of u a lot lah!!



- Farra n Fazlynn.. alamak fakhry nampak separuh jer lah.. boleh la yer.. he he ;p -

5 comments:

ita.itu said...

wah syok ek beraya...kalo ada rendang tupat lg syok ek..

Aleeya said...

bab mkn2 ni satu kewajiban..makan selagi mau.pasni tadak dah acara mkn2 free neh hehehe

nellysuria said...

hi khasnida,

we do love u too :) ummuah!! dtg umh aku k..call me dulu.. :)

* ayu * said...

nak dtg jugak.. boleh?
ahhaha..

x malu tol!
larririkk....

Khas Lysha said...

ita.itu:.. rendang n ketupan tu dah menu wajib kan biler raya.. tapi aku tak buat pon.. he he

aleeya:.. betol tue.. time ada makan2 free nie pulun je. pas nie tak merasa dah nak tggu thn depan plak!.. he he

nellysuria:.. he he.. ok.. nak dtg aku calling2 ok..

ayu:.. boleh cik ayu.. di alu2 kan.. ; )