Tuesday, February 10, 2009

Haiwan Tunggangan

Lagi citer pasal Naylie dan citer pasal zoo. Masa kat zoo melaka ni Naylie tak lepaskan peluang tunggang kuda satu round. Nak naik ni dia caj RM2 je utk satu round bg kanak2.. Kalo mak n anak dalam RM 4 kalo tak salah aku,.. Kemain suka la budak kecik ni dpt naik kuda.. tp aku tgk mukanyer mcm tak de mood jer,.. seram sejuk kot,..
.
.


Lepas naik kuda satu round di tunggangnyer plak kura2 nie,.. tp ni kura2 batu la,.. kalo kura2 betol bau pecah cengkerang dia,.. he he he..


- Kalo ambik gambo ttp nak buat peace,.. paling stylo la tu bg dia,.. he he he -


10 comments:

Aleeya said...

Naylie berkuda lak. bestnyeee.,..berani dia ehh, klo damia jenis penakut..he he

alia said...

kura-kura batu pung nak d tunggang nya

dakgilachoc a.k.a nani said...

peace tuk naylie gak...hehhehehe...mmg stylo ini bdk kecik..eee..harap2 dpt jumpa inul kecik ini nti..hehe...

jesnita_ns said...

sape lah ajo wat peace² ni naylie?

Ada Ayrissa said...

bestnyaa...

Dee said...

bestnyer naylie naik kuda...mimi pun nk naik..nti lehlah bwk dia..naylie nyer peace awat bengkok?

rasp said...

sis, kalo mak & anak naik, takkan naik kuda tu..nampak kuda tu kecik je..

nayli enjoy tul ek gi situ..

IdaShah said...

aku naik kuda kat bukit cerakah rm8 kejap sgt.

bagus naylie berani naik kuda yeahhh

imz said...

hai...salamz..amboi beraninyer dia naik kuda tu...tabiklaaaa..!!

Khas Lysha said...

aleeya:.. tak lama lagi berani la damia tu.. ;)

alia:.. tu la pasal nasib benda tu x blh bergerak.. he he

nani:.. yelah.. biler nak jumpa?.. kalo ada dtg shah alam ke klang ke bgtau ok,.. ;)

jesnita:.. sape lagi kakak2 dia la ngajo nyer.. he he

ada ayrissa:.. mmg best!.. :D

dee:.. peace nyer dah penat he he he

rasp:.. ada kuda beso.. kalo kuda tu mau patah riuk nanti he he.. budak2 mmg sker la g sini..

ida shah:.. sesekali bg dia rasa.. lain kali tak tau la biler lg nak rasa kan,..

imz:.. salam im.. takut pon buat2 berani je dia tu he he