Tuesday, February 3, 2009

Updatenyer Citer Penjelajahan Yang Dah Basi

Akhirnya dapat gak aku menghapdate story pasal penjelajahan aku.. bukan apa aku bagi laluan untuk laki aku update story kat blog dia.. ha.. jgn tekejut Bie dah ada blog tp biler sumer dah siap aku kasi syer link nyer okeis.. itupon ada campur tangan aku jugak kalo tak jgn harap la.. he he he
.


.
Penjelajahan kali ni bukan je melibatkan aku, Naylie dan Bie.. Kakak aku n familynyer juga join.. dan sebenarnya abang ipar aku adalah org kuat disebalik sumer ni.. Bie juga baru jer join group ni dan dia semakin teruja bila tgk aktiviti mcm ni amat baik untuk kesihatan dan ada peluang untuk dia menguruskan badan...
.

.

Penjelajahan ini turut melibatkan basikal kesayangan abang ipar aku ni.. kalo tgk ada 2 buah basikal kan,.. lg satu bukan Bie pyer tp kawan abang ipar aku pyer.. belum ada rezeki untuk Bie miliki basikal Giant ni.. dan dia tgh giat mengumpul duit nak merembat sebijik basikal ni.. harap2 tercapai impian dia.. amiinn..


Destinasi kami ke negeri Melaka. Nnt aku update lagi story di siri yang kedua plak okeis... tungguuuu...




5 comments:

nyonya*PIE said...

wahhh beskal pun pndai naik kete ye..hehe...cpttt kasi update...

Khas Lysha said...

nyonya pie:.. ha'ah ingat org je nak naik keta.. he he he

jesnita_ns said...

x habaq pn dtg melaka..klau x leh jumpa :D

rasp said...

i'll be waiting....
syioknye coti2 kan...

Khas Lysha said...

jesnita:.. kalo jln2 ngan family blh la nak buat perkabaran.. tp x pe len kali blh jumper kan..

rasp:.. mmg syiok kan sis ;)