Wednesday, February 4, 2009

Ini Siri Penjelajahan Yang Last...

Ini siri penjelajahan yang akhir la ek!.. aku ringkaskan ajer.. jadi layan je ye,..


- ini aksi di subuh hari semua dah bersiap untuk menyaksikan ekspidisi ini di mana mereka akan berkayuh dari Alor Gajah ke Jasin -

- Ini plak antara aksi2 yang dirakam di sekitar Alor Gajah dan Jasin -


- Biler sumer dah ekspidisi dah berakhir kitorg check in di Akademi Pelancongan Melaka. Malamnyer ada bbq dan makan dan makan dan makan -


- keesokannyer selepas sarapan pagi, check out dan pegi semula ke tmpat menanam pokok untuk sessi bergambar dan siram pokok yang di tanam -


- ok.. sumer dah settle kitorang nak balik... eh! balik ke?.. ada lagi satu destinasi la.. tunggu .. -
.
.
Kalo korang nak tau story ekspidisi ni yang lebih lengkap korg click kat SINI

6 comments:

Dee said...

wah..sakan jalan ye khas..mesti bestkan..

rasp said...

nampak gayanya uols had a splendid time. wah ada destinasi selanjutnya plaks tu :D

mamaadam said...

ops excelli memang duk kat melaka ke? saya duk jasin leh la kenal2 nanti k

Khas Lysha said...

dee:.. tak berjalan sgt pon.. ala kadar je.. tp mmg best la jrg dpt peluang gini..

rasp:.. ha'ah nnt sy kasi update destinasi seterusnya tu.. he he he

Khas Lysha said...

mamaadam:.. tak lah sy dok selangor. tp mak sy mmg asal melaka. nak kenal blh sgt!.. ;)

dakgilachoc a.k.a nani said...

wah seronoknyer berekspedisi...

suami akak dh ada blog yer..tahniah..=P