Thursday, February 26, 2009

Walaupon Dah Basi


Hari Rabu aritu aku dah plan awal dgn kakak aku nak bwk anak aku dgn anak2 dia pegi... mana ek?.. dan suami2 kitorg yg mmbz dgn beskal nyer dah kami cicir kan dari list awal2 lagi.. yelah ikotkan dah lama planning ni tp asyik tak jadi jer sebb diorg sebok x leh join nak puaskan hati anak2 dan mak2nyer sekali kitorg plan tanpa hubbies.. biler tak dpt ikut tau pon merajuk diorg neh.. apa la!..








Wajah2 ceria bebudak ni biler sesekali keluar kandang.. anak aku tu jgn ckp la.. dia kat mana2 pun gitu la aksinyer over!!




ok,.. bekalan pon dah beli nampak tu satu pop corn large utk dia sorang dan org lain x boleh sentuh.. tamak tahap dinasour anak aku ni..
Kalo dah beli pop corn ni kompom la nak tgk wayang kan,.. dan korang mesti dah dpt agak dah citer apa kan,,...




yaaa betol! betol! betol! ,.. kitorang tgk GENG,.. walaupon citer ni dah boleh dikategorikan dah basi sebb dah lama gak ditayangkan kan,.. tapi masih ramai lagi yg g menonton.. masa aku pegi panggung still penoh.. mmg berjaya la projek Les Copaque ni.. tahniah!! aku, kakak aku dan anak2 sumer mmg enjoy tgk citer.. kalo korang belom tgk g lah tengok! best tak rugi..





5 comments:

nyonya*PIE said...

oohhh...diriku blom tgk lagi.aros terjahhhhh ni...
*amboi kemain lg posing naylie..very the vougue gitu...

dakgilachoc a.k.a nani said...

ini tak boleh jadik...harus gi nengok citer geng gak ni...akak blanje erk...ekekekekeke...peace naylie peace! =P

[-suziey-] said...

nak tgk jugk la upin ipin ni..kecoh org dok cite pasal cite nih kan..bkn khas yg lmbt..sy lg lmbt..wakakaak:D

Khas Lysha said...

nyonya pie:.. terjah jgn x terjah.. dia kao bab posing xyah disuruh.. over je slalu

nani:.. jom akk banjer kat mana nak tgk? he he he

suziey:.. wlaupon dah lambat tp org still ramai tgk.. best citer ni g la tgk yer,.. :)

Dee said...

wah..naylie..posing kemain..bestkan citer ni..rugi sapa x tgk..