Friday, February 20, 2009

Posing Dah Ok,... Tapi.....

.
Heee.. takut aku tgk.. dah macam taring draculla dah ha.. ni la peel anak aku sorg ni.. aritu kakak aku kata serbuk koko yg kita guna buat kek coklat tu boleh guna untuk bancuh air.. so aku bancuh la air coklat utk anak aku ni.. dia sker air coklat ni.. disebabkan terlampau suker tgk la.. sampai meleleh ke dagu.. siap kat hidung pon ada.. punyer la comot.
.
Biler aku ngambik gambo posing nyer kemain lagi.. aku soh dia buat peace boleh dia ckp peace tak yah.. wah.. mana dia dpt la aksi pose gitu.. sampaikan dah taknak buat peace lagi dah..
.
posing tu posing gak.. aku soh lap dulu mulut tu pon dia taknak biler dia tgk balik gambo dia ni bley plak complain.. mama ni shomot.. ha... tau pon org suruh lap taknak.. nasib la ye nak,.. comot pon comot la.. tetap jd bahan kat blog aku ni.. he he he..


* dalam citer The Holiday tu dia ada minum hot chocolate + mashmallow mcm sedap jer.. kalo hujan2 minum gitu mesti best kan.. :p

14 comments:

nyonya*PIE said...

bagus...posing sakan2 naylie.klang next top model gitu..huhu

Dee said...

hehehe..shomotnyer naylie..posing tu cam gaya mimi je...ada potensi jd model ek...

CoNniE said...

huishh kemain lagi posing nyer.. hehehe.. tp chomot la pulak anak dara nie.. hehehe...

esok dah bsr mesti ketawa tgk gambar ni balik, heheh...

Miim said...

adoii aii...
sakit perut gelak taw
tgk dracula yg shomot tp comel ni...

Khas Lysha said...

nyonya pie:.. kalo posing tu x yah disuruh.. sabo je la.. :D

dee:.. budak2 kan.. mcm2 peelnyer..

connie:.. kena simpan jadi sejarah ni kan..


miim:.. ni anak dara draculla.. he he he

jesnita_ns said...

wah kemain naylie ..bleh le jd duta koko pas ni..hehhehe

Muhammad Affan Bin Hassan said...

besh giller la tu akak..
affan nak satu akak tolong bancuh kan

hik3..melawak jer

Muhammad Affan Bin Hassan said...

anak akak suka giller la tu,mesti sedap,bancuh kan affan satu

hik3..

Khas Lysha said...

jesnita:.. wah duta terus.. he he he

affan:.. wah sampai 2 kali ko mintak ni bukan main2 ni mcm nak betol2 jer.. kalo nak sgt mai dtg umah akk.. he he he

dakgilachoc a.k.a nani said...

allololo tomeyner...shomot pn posing takmo kalah erk..=P

Khas Lysha said...

nani:. tu la pasal.. posing tetap posing walaopon...

[-suziey-] said...

hahah..comel..xdan dan nak lap coklat kt mulut tuh:p

seksi u:p

rasp said...

chomot but chomel! :D

Khas Lysha said...

suziey:.. alamak seksi ke seksa.. hehehe

rasp:.. alahai.. ni kategori chomel yg chomot la ye.. ;)