Friday, February 13, 2009

Nama Saya Nurul Azhani

Ni anak kakak aku yg bongsu Nurul Azhani or kitorg panggil adik.. Naylie pon panggil dia adik.. mcm la dia beso sangat.. sabo jelah.. Dia ni boleh dkategorikan cerdik tapi cerewet dia ni sampai tak boleh nak bagi kategori.. tak terlayan kerenah dia.
.
.
Naylie plak kalo tak jumpa Nurul asyik la sebut Lulul, Lulul.. biler dah jumpa mcm2 la projek diorg berdua yg tak tahan nyer biler bergadoh.. yg meraung nyer kompom la anak aku tu..
.
.
Sebenarnya aku tempek muka budak ni kat sini sebab aku nk tunjuk la kat korang dia ni jugak la sifu anak aku.. nak tau sifu pasal apa...
.
.
ha.. tu.. buat peace.. dia la yang ngajo anak aku kalo ngambik gambo peace sesajer.. hai.. budak2 skrg kan.. masa zaman aku dulu umur macam ni biler ambik gambo mcm tetiba dgr lagu negaraku plak.. berdiri tegak jer.. takde nak peace2 ni.. tak ter expose lagi la kot.. he he he..


9 comments:

[-suziey-] said...

hahhaa..comel la..naylie pn panggil dia adik..ekekek..

aahkan dolu2 amik gbr mcm tiang..tegak jek..:D

Miim said...

peace utk naylie & azhani...
aiii...nasib baik jugak x berdiri tgk aje mcm dgr lagu negaraku

CoNniE said...

bila lagi nk lepak2 tepi jalan kan... hehehe... okey la tu... skali skala.. keh3...

CoNniE said...

biase la tu zaman skrg.. dulu2 mmg statik tngkap gambor.. hehehe..

Macam anak kite la jgk.. asal nmpak mummy pgg camera dah mula buat gaya peace, ckp cheeze.. (tp itu mommynye yg ajor) hehehehe...

Khas Lysha said...

suziey:.. oo.. suziey nyer style dulu pon gitu jugak ek!.. he he he

miim:.. yela kalo berdiri tegak jer dah sama mcm zaman mak dia la pulak he he he

connie:.. owh ni mesti masa kecik dulu mommy dia tak dpt buat gitu tu yg ajor anak buat peace n say cheeze tu.. baru la begambo ceria kan,..

Dee said...

oh..ini sifu nyer ye..ajar benda yg baik2 xpe khas..jgn yg x elok lak..tp mmgkan..dulu2 kita amik gambar berdiri tegak je cam nyanyi lagu negaraku..hehehe..

Khas Lysha said...

dee:.. yelah yg baik dcontohi.. dee pon dulu berdiri tgak jugak ek!.. he he samala kan :D

dakgilachoc a.k.a nani said...

wah sifu naylie pn kiut...hehehehe...kak, kita pun sama..masa kecik amik gambo tegak jer..bdn je senget sket..tu jelah gaya kita..hehehehe...

Khas Lysha said...

nani:.. pandai gak nani nak senget2 badan.. akk dulu mana la reti.. he he he