Tuesday, February 24, 2009

Tudung Mrs Mawi

Semalam aku ke Bukit Aman sebab ada demonstrasi pemakaian tudung Ekin di sana. Demonstrasi dibawakan oleh anak syarikat Jakel iaitu Ariani yang mana Ekin merupakan duta syarikat diorg..

.



Masa demonstrasi dilakukan tudung2 tu semua digayakan oleh model ternama Zahnita. Dia pakai jubah warna hijau dan cantek sangat.. jeles aku tengok walaopon dan ada anak satu tapi body tetap langsing..
.



- cute jer Zahnita ni.. tak mcm mak org pon.. (sorry gamba kurang memuaskan) -


Lepas tu korang tengok la tu.. punyer la ramai yang berkerumun.. sebabnyer ialah...


tadaaa... ada Ekin dan diorg tu yang ramai2 td sebok bergambo dgn dia gupanya.. ni plak opismate aku.. Erra pon tak lepas peluang ngambik gambo dgn Ekin..




Aik??? aku pon sama?.. he he he .. yelah kan biler lagi nak dapat peluang begambo dgn artis.. lagi2 Mrs Mawi.. he he he




16 comments:

[-suziey-] said...

wah wah..bergambo ngn ekin..errr nmpk cam tinggi ek ekin..

khas beli x tudung dia?tuah ekin kan..kawin ngn mawi trus glamor..hahaha :D

Dee said...

wah..wah..dpt gak amik gambar ngan artis ye khas..mrs mawi lak tu..

CoNniE said...

waahhh.. glamour sekejap.. eehehehe...

salina said...

waw..lepas ni khas pakai tudung mcm ekin la yea.....cantekkkk...

rasp said...

tak minta 1 tudung free ke kat ekin tu hehehehe

Ada Ayrissa said...

glemmmmmmmmmmmerrr uuuuuuuuuu...
hihihihi..

nyonya*PIE said...

wow..kelasssss..mrs mawi n mrs sharizal...ni yg mak jeless ni...huhu...

Khas Lysha said...

suziey:.. ha'ah tinggi n slim.. x beli pon tudung dia.. mahal la..

dee:.. peluang jgn dilepaskan he he he

connie:.. glamour tumpang namanyer..

Khas Lysha said...

salina:.. mcm xsesuai la plak sy nak pakai tudung ekin tu..

rasp:.. alahai sis kalo bley mmg nk mintak tp apakan daya :( ..

ada ayrissa:.. saper yg glamer akk ke ekin??.. he he he

jesnita_ns said...

sama tinggi jek mrs mawi ngan akak..

nellysuria said...

wah...syok2...ni siap ade training tudung nih..bagus la korang..pasni ajar aku k ..hehe...mrs mawi tgi jgk mcmko yerk. ;)

Khas Lysha said...

jesnita:.. ha'ah lbh kurang sama ek dgn tinggi akak.. tp dia slim sgt,.. jeles tgk!

nellysuria:.. kitorg ni aktiviti gini selalu gak dibuat.. cuma rajin ke tak je aku nak ngikot he he he nak ajar ko pon aku mcm ingat2 lupa la he he he..
ekin ni tggi jugak la.. tp kurus giler dia ni.. jeles aku!..

finee said...

wah mesti terus beli tudung Ariani banyak2 kan lepas tu

Khas Lysha said...

finee:.. tak beli pon mahal la tudung dia..

dakgilachoc a.k.a nani said...

wah jelesnya...akak minta autograph tak? ekekekekekek....

Khas Lysha said...

nani:.. tak mintak otograp la yang.. pen x bwk.. ngeh