Monday, February 2, 2009

Ke Mana Aku Menghilang??..

Tadaaa.... khas di mana??? khas di sini,.. seeemmmmpppuuuttttt!!! he he he
.
.
Rindunnyyeeeerr aku kat korang sumer.. dah lama beno rasanya aku tak menjelajah ke rumah2 korang.. walaupon baru je beberapa hari tp rasanya mcm dah bertahuuunnnn (cheh mcm org bercinta la pulak!) korang rindu kat aku tak??? Ha! tak??? he he he sajer je..
.
.
Korang mesti dah boring tgk tajuk entry aku yg lepas tu kan.. asyik ninja warrior je.. selain kekeringan idea aku gak sebenarnya baru je balik dari satu misi penjelajahan.. bukan ke palestin mahupon sempadan thai.. tapi masih lagi dalam malaysia.. ala.. dekat jer.. nnt aku update story nyer ye,..
.
.
So hari ni aku cuti,.. tak keje.. selain nak qada' tidur aku kena la settlekan keje2 apa yg patut maklumla baru balik dari menjelajah kompom la kain baju menggunung sedang menanti utk dioperasikan,.. lepas tu rumah yg ditinggalkan selama 3 hari juga perlu diservis.. bila sumernya settle aku update story nya ok..
.
.
Ha.. lepas tu bersiap sedialah blog korang untuk terima terjahan dari aku... he he he..

8 comments:

eedany said...

Selamat beristirehat... mesti byk story mory lepas ni kan?

:)

nyonya*PIE said...

cptlah update...xsaboooooo nih..hehehe

Khas Lysha said...

eedany:.. thanx yang.. nak kata byk tu tak jugak la.. he he he

nyonya pie:.. sabo ek!.. smlm tak dan letih giler.. :D

dakgilachoc a.k.a nani said...

wah mcm citer besh jer..tak sabar tunggu ni..hikhik..

btw, kak sila update my new url yer...dakgilachoc.blogspot.com...lalalala..tq...

Dee said...

wah sakan cuti ye khas!!

Erinsza said...

patutler dah lama tak nmpk sis..

WINDUler pulak

sis QADAkan ape yg patut ye...

& tidolah puas2..

finee said...

ala ayu nye dia bertudung, cemana nak wat background camnie ek

Khas Lysha said...

nani:.. owh dah tuko url ek!.. akn ku update secepatnyer.. thanx dik ;)

dee:.. sakan ala kadar je.. he he he

erinsza:.. he he.. nnt sy jelajah umah u ek!..

finee:.. nak citer panjang la.. nnt sy buat entry khas pasal background ni ok..