Monday, February 9, 2009

Jom Tengok Binatang.. (mcm kurang asam je ayat tu kan.. kasi tuko la.. ) Jom Tengok Haiwan.. : )

Balik dari siri penjelajahan basikal aritu diorang ramai2 ajak pegi Zoo Melaka. Sebenarnya aku tak baper gemo ke sini. Selain penat nak bejalan lagi satu aku tak baper tahan bau najis haiwan2 ni.. rasa mcm nak mun... tapi kalau aku bg alasan tu kang org kata ngada2 plak kan,.. so layan kan je lah.. yang penting anak aku happy..

.
.
Kat bawah ni antara gambo2 haiwan yang aku snap.. sebenonyer banyak haiwan2 kat sini tapi separuh jalan aku tersentap merajuk la uolss.. he he he tu yg tak baper ada mood nak nyenap gambo tu.. he he.. ngada ek aku!..


Ok.. tamat sudah pengembaraan di Melaka. Ada rezeki aku akan ke sini lagi tapi ke lokasi yang lain pulak.. daaa...



10 comments:

CoNniE said...

bestnyerrr....

Miim said...

kdg2 best jgk pegi zoo nih,
tgk gelagat haiwan lps penat tgk gelagat manusia...

Miim said...

cuba2 gak buat background ikut step yg u ajar tuh, tp x jadik ahh...

jesnita_ns said...

akak majuk ngan sape?? ngan nelly ek..ke ngan seli? hehehehe

Khas Lysha said...

connie:.. best jugak la.. he he he

miim:.. kdg2 gelagat haiwan lg sopan dr gelagat manusia kan,.. :)

aik,.. naper tak jadi ye,.. silap letak url photo tu kot,..

jesnita:.. merajuk dgn bodyguard i tu ler.. sker nak buat org hangin.. he he he.. ;)

rasp said...

aritu i ke melaka ingat nak singgah zoo, tapi memandang cuaca very the panas kemalasan melanda..now leh le i tgk pics nie..thx for sharing hehehehe..
majuk2 byk gambor tak snap ek..alahai...

Khas Lysha said...

rasp:.. o.. x singgah zoo ye,.. sesekali nak merajuk he he he

nyonya*PIE said...

wahh..ke kebun binatang ye buk...huhuhu...suka beno tgk naylie tu...hehe

Dee said...

ajak my hubby gi zoo negara pun x moh..dia kata mahal..x berbaloi..adoi..majuk gak..

dakgilachoc a.k.a nani said...

cantik lak pic2 haiwan yg akak amik tu..mmg layak jadi photographer ni..hehe...