Thursday, January 29, 2009

Ninja Warrior


Korang layan tak citer ni?.. game show dari Jepun yang memerlukan kekuatan mental dan fizikal peserta2 nya untuk menempuh setiap cabaran.. mmg sgt2 mencabar.. tapi biler tgk aksi peserta2 ni kelakar pon ada.. kebanyakan nya dah cuba berkali2 tapi masih belum berjaya digelar ninja warrior.. mmg susah..
.
Bie mmg cukup layan citer nie.. lepas je maghrib dia akan mengadap depan tv.. kalo tak salah aku setiap isnin - rabu jam 7.30 malam @ tv9. Kalo korang belum penah tgk korg cuba la tgk,.. mesti korg nak tgk lagi dan lagi.. dulu aku ingat citer gaduh2 yelah tajuk pon ninja kan,.. rupanya gameshow mcm ni.. mmg sesuai ditonton seisi keluarga.. anak aku pon mngekek ketawa tgk aksi diorg..
.
selamat menonton.... (mlm ni mcm takde je citer ni..)
.

10 comments:

dakgilachoc a.k.a nani said...

tak pernah lak nengok..kita ni tgk tv pn mls tau..=P

IdaShah said...

penah tgk tp aku tak layan sgt lah
kang aku ralit ssh lak hehehe

Khas Lysha said...

nani:.. la.. ye ke.. xpe2 jgn ko malas update blog ko sudah eh!..

idashah:.. mmg boleh ralit tgk citer ni,.. sumer keje tak jalan.. he he he

Dee said...

x penah lg tgk..tp nak trylah tgk..best ye..jarang tgk tv9

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

akak x pernah nengok lagi, jarang layan tv 9, pas ni nak cuba nengok jap

nyonya*PIE said...

aha..kdg2 layan gak ninja ni...klau dh xde citer lain..dr dok dgr iklan hantu mngilai...

Erinsza said...

gigih sis tgk cite NINJA tu, lps nie I pun nak TgKlah...mesti best

eedany said...

yeay! saya suka ninja tau...

nanti tengok cerita ni mesti asyik teringat kat Khas!

:)

[S]itie [B]Um [B]Um said...

huh? xtahu plak ade citer ni..mmg ketinggalan btol ar kite..

Khas Lysha said...

dee:.. cubalah tgk.. mmg menghiburkan ;)

cb88:.. tgk jgn x tgk kak rose.. :D

nyonya pie:.. betol la ja,.. diorg ni skrg active tol buat citer hantu tah haper yg best tah..

erinsza:.. best yang, cubalah tgk ek!.. :D

eedany:.. alahai,.. sweetnyer dik,.. nnt tgk tau.. he he he

sbb:.. x per masih bln terlambat lagik.. ;)