Wednesday, January 7, 2009

Aktiviti Menambah Lemak

Hari ni Bie baru dapat gaji.. ye hari ni 7 jan 09 dia baru dapat gaji bulan december.. zalim tak bos dia.. aku rasa bos dia ni kan satu gang dengan zionis la.. tah2 yg gajikan laki aku ni Bush tak?.. ntah la..
.

punyer la kejam kalo betol la company tu lambat dapat payment from kerajaan negeri tp boleh plak diorg tuko2 keta mcm tuko baju lepas tu bercuti sampai ke Medan.. naper diorg tak bercuti ke Palestin???.. biar dgn diorg sekali kena bom kompom muka dia jadi penghias blog aku.. huh!.. Nasib baik aku ni wanita berkerjaya (cheeewaaah).. boleh gak la cover apa2 yg patut.. kalo aku ni desprate housewife?.. tak ke desperado di buatnyer... sunggoh kurang hassam..
.

citer pjg pon tak guna tembak tak kena,.. jdnyer sempena bergajian nyer laki aku maka dgn rasa zalim jugaks aku mengepow dia supaya menambahkan lagi lemaks di badan dgn memakan KFC.. hu hu.. (KFC ni sekutu dgn israel tak?.. )





- selain aku yg gebu ni excited dpt makan kfc budak kecik yg kureng gebu ni pon excited gak sebb dapat menan bila aku belikn dia set chicky meal.. ala dia dah kenyang melantak nasik kat umah mak aku.. aku yg kebulor giler tak makan apa2 lagi..-

.
.
.

- laki aku excited ala kadar je.. maklumle kena pow.. hu hu -

.



- aku yg sentiasa excited dgn aktiviti penambahan lemak ini,.. heh heh heh.. tah biler la aku nak berdiet utk mengurangkan kegebuan,.. tp serius aku jrg makan malam paling lambat aku makan jam 7.. tp satu la aku mmg byk minum air bukan air suam je, air berwarna warni pon aku bedal.. yg sejuk lagi la aku suke.. aku tak kisah kalo pantang makan tapi bila bab pantang air batu.. ish ish ish sgt la susah utk dilepaskan.. camaner ek?.. -



- makanan berkolesterol yg menjadi santapan.. aku makan yg dalam kotak tu je.. zinger tower (zinger dgn zionis dekat2 jer bunyik nyer.. diorg sedara ke?.. ) .. tp tak baper nak abis share ngan Bie sket.. walaupon dia makan 3 ketol ayam still bley share lagi burger ngan aku.. dia tak pelah weekend dia kayuh beskal 8 km.. aku.. kayuh tadak kunyah non stop.. huhu -

9 comments:

Miim said...

mari ternak lomak!
huhu.
Serius terliur! Meleleh2 dah nie...

Khas Lysha said...

miim,.. he he lemak kalo diternak cepat sgt mmbiaknye,.. :D

nyonya*PIE said...

amboiii naylie...beso snyum tu.nape xajak mak ngah skali..bole mak ngah kayuh skali kt kfc tu...huhu...kete bos dia tu bisa di pncitkan tayar nye...biau dia gasekan...

ita.itu said...

gile apa boss ko..sian kan utk org yg x de duit nak ngu hb..hampeh tul la..hehe..mkn je nok..

Khas Lysha said...

nyonya pie:.. alahai mak ngah sanggup ke ngayuh jauh2 semata2 nak makan kfc? he he he.. tu la rasa nak letopkan jer umah dia.. hu hu

ita.itu:.. bukan bos aku la kak,.. bos laki aku..tu la pasal.. kesian la yg anak nak sekolah lagi, tah hapa2 dia tu.. he he he dah terlebih makan dah kak.. :))

dakgilachoc a.k.a nani said...

hehehehehe...xpe kak...gebu itu comel...hahahaha...

kak, lainkali mkn kfc ingat kat kita k...barulah x gemuk..*fahaman mna ntah amik ni* kekekekeke...

Dee said...

bos laki khas kalo dia byr 8hb..baru leh report labour opis..hehehe..lamanya x mkn kehepsi..

Ada Ayrissa said...

nyum2...lapau la plaks..

Khas Lysha said...

nani:..he he he yelah akk faham makna nani tu,.. lain kali kita bedal kfc together ye,..

dee:.. owh yeke,.. tu yg dia byr 7hb.. kuang asam je kan,..

ada ayrissa:.. jom la makan.. ;)