Tuesday, January 27, 2009

Sejuk Sangat ke?


.
Kalo tengok dua gamba kat atas ni pon dah boleh tau cuaca tengah hari semalam mcm mana kan,.. punyer lah panas terik.. sampai sakit kepala aku dibuatnya.. berendam kat bilik air tah berapa kali tah.. punyer la panas.. teguk air sejuk jgn cakaplah.. bergelas2, berbotol2.. cepat je tekak rasa kering..
.
.
dalam pada aku buat mcm2 benda nak menghilangkan rasa panas nie.. boleh pulak budak dua org ni pakai swater.. siap tutup kepala lagi.. tak berpeloh agaknyer..
.
.

- korang tengoklah.. boleh pulak tu berpelukan.. hadoi kalo aku dah menggelupur dah nie.. diorg ingat kat luar tu salji apa?.. -
..
.
*ni baru panas kat dunia dah tak tahan.. kat akhirat sok mcm mana lah kan,..*



14 comments:

jesnita_ns said...

budak-budak kak..apa dia org tau..tak paham apa-apa lg..yg dia org pikir..main jerk..heheheh

ita.itu said...

hehe..kelako la..bukan drg heran panas pun ek...mcm2 anak ko

nyonya*PIE said...

biau betol bebudak ni...klau bole gase nk pkai sksi2 je...panas yg amat

Khas Lysha said...

jesnita:.. yela kan,.. masa kita bebudak pon gitu la gamaknyer ek!.. he he he

ita.itu:.. dia tu mmg kalo ada geng panjang je akalnyer..

nyonya pie:.. tu la ja,.. kalo kat umah akk ni kompom dah bekemban.. he he he

dakgilachoc a.k.a nani said...

hehehehe..kemain yer naylie...org panas dia sejuk...kekekeke...tapi comella dia pakai sweater tu..

Dee said...

hahaha..dorang tau sonok je tu..

Khas Lysha said...

nani:.. tu la pasal.. maknyer rasa mcm nk sepruh bogel dah.. he he he

dee:.. dah sonok main tak kesah panas ke sejuk..

Ada Ayrissa said...

hehehheh.....
diaorg tgh 'melancong' p kutub utara tu kak khas...
ekekekke..

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

budak-budak yang diaorang tahu seronoknyer..............

Erinsza said...

sis seronok gi dia menggayakan swater tu...dlm panas2 tu...

eedany said...

cutenya dorang...

Yang pinky tu so sweet....

:)

Khas Lysha said...

ada ayrissa:.. jauh diorg berimaginasi ek!.. ;)

cb88:.. ye la kak rose.. akk dulu2 mcm tu tak?.. he he he

erinsza:.. tah mana diorg dpt swaeter ni.. tau2 dah sarung jer.. dah la cuaca panas.. janji diorg seronok ek!

eedany:.. yg pinky tu niece akk.. diorg berdua kalo dah jumpe mmg la.. mcm2 keje..

rasp said...

budak2 mana kisah panas sejuk asalkan they are hepi kan sis..hehehehe

Khas Lysha said...

rasp:.. betol tu sis,.. they happy kita pon happy sama.. ;)