Thursday, January 1, 2009

Malam Tahun Baru


- uiks ada kambing panggang .. -

.

- budak kecik ni makan dengan selera sunggohs.. di manakah aku celebrate new year ni?.. -


He he he,.. sebnrnya aku bukan celebrate new year or count down menjelang tahun baru.. Malam tahun baru aritu aku ke Pulau Indah meraikan pembukaan kedai makan best fren aku Fazlin,.. and kambing tu plak dia buat sekali untuk aqiqah anak lelaki dia yg nombor dua,.. katanya sbb aritu cuma buat cukur jambul aje and belom buat aqiqah lagi,.. so sekali jalan la dia buat masa malam ni yg kebetulan pulak malam tahun baru,...


.

- untuk julung2 kalinya mak aku enterprem,.. mak aku ni susah nak bergambo sebnrnya tu yg xpernah ada muka dia kat blog aku nie.. hu hu.. (dari kiri my mother, naylie, aku, Fazlin, fakhry (anak Fazlin yg sulung) and rosilah -

.
- Frenz forever,... kitorg berkawan rapat since sekolah menengah MGS Klang 97,.. sampai sekarang,.. cuma jarang2 ketemuan,..(Farra kalo ko and Agnes ada barulah complete kans,..) -
Anyway congrats Lynn,.. moga bisnes ko akan berkembang maju,.. amiin..

7 comments:

dakgilachoc a.k.a nani said...

wah kambing panggang sedap ke?

Dee said...

wah..kwn khas nama agnes..agnes monica ke khas? hehehe...

Khas Lysha said...

nani:.. sedap nani kambing dia takde bau ditambah dgn sos lada hitam n coleslaw di yg enak,.. mmg yummy lah!.. he he

dee:.. agnes monica tu jauh sgt dee,.. kena terbang baru bley jumpa.. ni agnes malaysia lah!.. he he he

nellysuria said...

khas...i miss those moment la!! sedey btl tak dpt join..nak jer aku edit gmbar tu bg ader muka aku!! uwa.....sedey...any way...aku harap semua akan berjalan lancar utk lin n kiter semua...amin.. ;)

Khas Lysha said...

nellysuria:.. takpela fra xde rezeki,.. nnt biler2 kita lepak kat kedai lin ok?.. kita doakan la sumer berjalan lancar,.. amiin..

ita.itu said...

syok nye kambing..lagi2 kalo panggang ek nok

Khas Lysha said...

ita.itu:.. blh tahan la.. sos black pepper n coleslaw dia sedapss..