Tuesday, January 20, 2009

Makan, Makan dan Makan

Tengahari tadi aku ke sini Kelab Shah Alam sebab ada jamuan untuk meraikan Pegawai, Anggota dan Kakitangan Awam yang bertukar dan bersara anjuran Kelab Kompleks SMS PDRM makanya hari ni aku akan menikmati makanan yg enak2.. yeehaaa..
.
Ini plak cenderahati berbentuk cota kecik yg diframekan sebagai cenderahati kepada yang bertukar n bersara tu la..
.
Makanan2 yang lazat menjadi santapan kitorang tadi,.. tapi dalam banyak2 menu tu kan aku rasa telor dadar ni tak perlu la.. dah biasa sangat.. lain la kalo telor dadar ni ada tambahan isi yang spesel kan,.. barulah layanss..
.
.


Ni plak hidangan di pinggan aku,.. adoii perot dah keroncong tak sabar nak makan... heh heh heh..
.
.

Syok betol diorg makan,.. dah tak heran orang kiri kanan dah,.. aku jer yg dok menyenap..
.
.


Burp.. Alhamdulillah.. dah licin pinggan baru lah puas hati aku.. apa lagi kalo dah kenyang ni mata mula la melayu kan,.. sabar sabar..
.
.


Sebenarnya kan time ni aku try snap sendiri gambo aku dgn cenderahati ni pastu sorang boss aku tgk aku punya la terkial2 kan pastu dia offer diri nak snap gambo aku,.. alahai malu lak aku rasa.. pastu ramai la plak suara2 kat belakang boss ni soh aku posing gitu posing gini.. last2 ni la hasilnya,.. apa pon thank you so much sir.. he he he


Aku tak dapat nak ambik gambo aktiviti mcm time penyampaian cenderahati, time begambo dgn big boss, time boss berucap n sebgnya sbb aku ni org belakang tabir,.. nnt la aku mintak kat photographer yg pro ye.. itupon kalo dia nak bg kat aku la kan,..

13 comments:

rasp said...

skali skala bior boss asah skil photograhy ngehehehe... food tu semuanya nampak lazat aaa.. yum yum

Khas Lysha said...

rasp:.. tula pasal,.. malu plak rasanyer,.. ha'ah lazat makan sampai kenyang giler.. he he he

nyonya*PIE said...

aduiiii makanan yg sgt2 enak...

Dee said...

makan je kan khas..mana x tomok..kehkehkeh..blogging bikin sy tomok..adoi!!

Khas Lysha said...

nyonya pie:.. he he.. mmg enak tue,..

dee:.. tula pasal takde chan la nak slim kalo gini..

dakgilachoc a.k.a nani said...

isk..posing siap peluk2 lagik cenderahati tu erk..ingatkan akak nk bawak lari 1...ehehehehe...

Khas Lysha said...

nani:.. tulah ingatkn dapat la merembat satu lepas ambik gambo cepat2 diorg simpan dlm kotak,.. kedek tol!..

jesnita_ns said...

ermm...meleleh air liur tgk gambo makanan tu..

Khas Lysha said...

jesnita:.. alamak dah meleleh ke,.. baik lap cepat.. he he he

ita.itu said...

wah dpt fak ko ye gift..hehe..malu la plak.baik boss ko snap kan..hehe

Khas Lysha said...

ita.itu:.. x dpt la kak,.. tu aku eksen begambo jer.. :( hu hu

eedany said...

Fuh...sedapnya menu uols...

terlapar balik pula tetiba!

:)

Khas Lysha said...

eedany:.. alamak terlapar sudah.. he he he