Friday, January 2, 2009

Ini Kakak Tiri Cinderella

Korang ingat tak aku citer pasal handphone holder aku yg mcm ala2 kasut cinderella tue.. sekali tu semalam yg aku bwk anak aku g opis tue,.. dia dah terjumpa la itu kasut,.. apa lagi bukan main suka la lagi dia,...

.
.


- bukan main gigih la dia nak menerai kasut tue,.. -
.
.
- tak boleh try sendiri dia tumpang kat kaki aku plak last2 dia mintak tolong aku pakaikan,.. -
.
.
.


- manalah muatkan,.. kaki awak tu dah sama saiz dgn kaki kakak tiri Cinderella ada hati nak pakai kasut cinderella,.. chet!.. -

9 comments:

eedany said...

alalala...tomeinya dia nak pakai kasut cinderella.

Happy Weekend to you Khas...

:)

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

kalulah dapat dipakainnyer kasut cinderelella tu, alangkah sukanyer dierrr kan.....

Happy new year dari kak rose sekeluarga

Khas Lysha said...

eedany:.. kaki besar ada hati nak pakai kasut tue,, hu hu

happy weekend to u too eedany,..

cb88:.. kalau dia dpt pakai la kak rose tak tahula baper minit je tahannyer.. he he

happy new year too kak rose,..

dakgilachoc a.k.a nani said...

heheheheh...seboleh2 jugak dia nak pakai erk...siannyer baru nak feeling cinderella tu...sekali x muat la plak kasutnyer...=P

jesnita_ns said...

hehehehe...mcm-mcm peel nelly ni..blh tahan gak ek..

ita.itu said...

kah.kah.kah..gelak beso aku nok..lawak la anak ko..haha

Khas Lysha said...

nani:.. tula x muat.. kaki nyer besau lah he he he

jesnita:.. bukan blh tahan lagi dah.. kdg2 dah tak boleh tahan.. hu hu

ita.itu:.. suka ko yer,.. kdg2 pandai gak dia buat lawak.. he he.

Dee said...

kehkehkeh..sib baik x pecah..

Khas Lysha said...

dee:.. tula pasal.. nasib baik ek!.. he he