Thursday, January 1, 2009

Naylie and Kucing Tua

- memula dia just pandang2 jer kucing tu,.. -

.

- pastu dia parking dekat sket siap mencangkong lagi.. kucing tu pon mula angkat kepala dia dah,.. -

.


- uiks.. nak usik sket tgk reaksi kucing tue,.. mcm takde respon jer,.. -
.

- terus parking and membelai2 kucing dengan penoh kemanjaan,.. tapi biler kucing tu menggeliat lintang pukang dia larik... -

.
Kucing ni mmg selalu lepak kat tempat mak aku berniaga ni.. maybe sebab abang ipar aku sker bagi dia makan kot,.. aku mmg malas nak sker dgn kucing,.. sedangkan anak kucing pon aku tak baper ada perasaan,.. ini kan pulak kucing tua,.. tp takle sampai aku nak mendera sepak terajang kucing kan,.. aku bg gak dia makan cumanya aku tak baper minat nak belai2 ke,.. gosok2 kucing nie,.. satu sebab bulu dia, dua sebab bulu dia gaks,.. tiga sebab bulu dia lagi,.. empat sebab kucing tak lekat dgn aku kot,.. dulu masa zaman remaja ada gak niat nak mmbela tp bila seminggu mula la kucing tu cirit birit la,.. mati kena langgar la,.. kena ambik dek org la,.. lama2 malas nak ada perasaan sker kat kucing takut aku terniat nak bela dan pastu hilang dari pandangan.. malas nak layan blues lagiks.. ditambah plak dgn kejadian kurang asam kucing jiran aku,.. lagilah aku tak kuasa nak bela belaan kucing ni.. hiks..
.
* entry auto publish *

3 comments:

dakgilachoc a.k.a nani said...

sama ngan kita..nengok kucing olah..nak belai sorry....x sokaaaaa...hiks...

Dee said...

sama ngan kita..gelilah..

Khas Lysha said...

nani:.. sama la kita.. ;)

dee:.. geli kat bulu dia ke dee he he..