Wednesday, January 21, 2009

Dapat Angpau

- tetap nak buat peace -
.
.
- uii lamanyer cium byk sangat ke duitnyer?.. -
.
.
- tadaaa... dapat 5 hengget!!! yeaaa.. agaknya sebab naylie pakai baju hijo tu yg dia bg duit hijo tu,.. len kali pakai baju purple.. baru dapat duit purple kot,.. he he he -
.
.
Angpau ni tokey kedai jam yg bagi siap dengan buah limau satu plastik.. tapi limaunya dah selamat masuk dalam perot.. hu hu.. kalo aku tak g beraya gong xi fa chai kat umah member2 cina mb ni la first n last angpau naylie utk tahun nie,.. ngeh ngeh,..

20 comments:

dakgilachoc a.k.a nani said...

wah baiknya hati tauke tu siap bagi angpau gituuuuu...hehehe..nak limauuuuuu...:)

nellysuria said...

aih..PEACE tu dia ikut mami nelly dia ni ha...hehehhee....
sonok2...g la jalan2 umh member weh..

Dee said...

wah..sukernya naylie dpt angpau..

jesnita_ns said...

bestnye naylie..dpt angpau gong xi fa cai..nt belanja autie ais krim bleh..hehehehe

rasp said...

sronotsnye naylie dpt angpow ek..bila nak blanja aunty nie :D

Khas Lysha said...

nani:.. nak limau ke?.. meh dtg sini he he he

nellysuria:.. umah sapa ko nak g?.. :D

dee:.. mama dia laaaggiii suker... ;p

jesnita:.. nak aiskrim baper byk tu?.. hu hu

Khas Lysha said...

rasp:.. jom,.. biler2 pon boleh.. he he he

IdaShah said...

naylie dah dpt angpau yer...
auntie yg keje kat company cina bukit nih belom dpt lagik huwaaaa...

ita.itu said...

wah raya cina pun dpt naylie ek..hehe..

Khas Lysha said...

idashah:.. nnt boss cina bukit tu bg kompom mmbukit byk nyer.. sabar ye, dpt nyer tu.. ;)

ita.itu:.. he he he.. dah org bg ambik je lah ye,.. cina pon cina lah!..

nyonya*PIE said...

belanje mak ngah eskrem ye naylie...naylie kan kwn mak ngah..kehkehkeh

Khas Lysha said...

nyonya pie:.. boleh je,.. biler mak ngah nak? nnt naylie belikan.. he he he

alia said...

wah..dapat ang pau....murah rejeki...

Khas Lysha said...

alia:.. amin.. moga2 selalu la murah rezekinya kan.. :)

Ada Ayrissa said...

wah..sonoknyer nayliee..

Khas Lysha said...

ada ayrissa:.. mama dia lg seronot.. he he he

salina said...

comelnya naylie buat aksi cium angpau tu..mama suruh yea....

Khas Lysha said...

salina:.. sy x suruh pon mmg itu jer kejenyer.. asyik di cium angpau tue.. ambik berkat kot,.. he he he

eedany said...

Yay... dapat angpow!

saya dah holiday mood ni. tak sabar nak balik kg esok celebrate Chinese new year with my grandfather.

:)

Khas Lysha said...

eedany:.. happy chinese new year n happy holiday!! enjoy ya!.. hati2 di jln raya,.. ;)