Monday, January 19, 2009

Parcel Utk Aku?... Yeaahuuu

Punyer la riak + bangga diri + eksen aku ni biler terima parcel dari seorg blogger yg semakin tegar.. iaitu Dee.. ini lah dia bende2 yg di post kan oleh dee kepada aku.. layanssss
.,




suspen jer kan,.. sebenarnya aku tak tau la pasal apa tahun ni satu habuk diary n kalendar langsung aku tak terima.. kalo tak tu sampai bagi sedekah kat sedara mara pasal banyak sangat kali ni langsung tarak.. seb baik la dee offer kat blog dia aritu kan,.. so aku dgn rasa tak malunya pun mengoffer diri untuk menerima sedekah ikhlas dari dia,..
.
Jadinya pepagi monday yg blues td.. aku menerima parcel yg berisi diari n kalender ni.. ha,.. settle masalah.. sangat l agumbira rasa di hatiku..
.
Tima kasih sesangat ye dee.. tahun depan i mintak lagik... he he he (x malu tol!..)


9 comments:

dakgilachoc a.k.a nani said...

wah hepinyer dia dpt parcel..hehehehe...

Khas Lysha said...

nani:.. mesti la happy yang,.. bende free.. he he he

ita.itu said...

wah dpt kalernder lagi..baik ye si dee nok..hehe

Khas Lysha said...

ita.itu:.. ha'ah baik kan dia,.. subuhnyer ko online kak,..

jesnita_ns said...

thn ni pn sy kekurangan dpt kalendar..kt umah pn xde kalendar thn 2009 lg..diari ada le dpt 2..tu pn tak penah tulis..hehehee

jesnita_ns said...
This comment has been removed by the author.
Dee said...

kehkehkeh...tahun dpn kalo ada lg sy bg lagi..ada lg 2 diari berlebih kat rumah..ada member2 awk nak?

Khas Lysha said...

jesnita:.. tu la pasal.. kedek ek diorg tahun nie..

dee:.. tima kasih la dee,.. susah2 ajer.. kwn2 sy tu x payah pandai2 diorg la nak carik kat mana he he he.. (zolimnyer aku)

nyonya*PIE said...

yg gomen nye dpt le..tu pun lmbt. tp kalender je aram dpt lagi...payah nau nk dpt tahun ni.klau x,siap sedekah kt sdara mara kan...
*klau dpt pun kalender nye...mncarik cuti sesaje ye x...huhu