Wednesday, January 14, 2009

Waris Jari Kelingking.. Kui Kui Kui...


Tengok budak kecik ni.. pantang aku bangun kejap dari tempat duduk aku tu,.. melaju je dia nak menggantikan tempat aku,.. masa aku tgh dok blogging ni dia plak sibuk nak menulis kat white board belakang je dgn kerusi tu.. siap nyanyi bila rasa gembira..
.
.
Sekali aku bangun kejap je g toilet sepantas kilat dia dah ganti tempat aku,.. uii babah nyer pon kemain pantas menangkap gambo.. aih.. elok ler kan,.. ada gak aku pewaris blog ni nnt.. kui kui kui.. tu yg tajuknyer waris jari kelingking sebbnyer pewaris aku ni kecik lagi.. kih kih kih..

7 comments:

nyonya*PIE said...

amboi3..kemen lebau snyum ye naylie..elok la tu psni leh ajo madihah lak b'blog..hehehe...

Khas Lysha said...

nyonya Pie:.. kalo sumer anak2 dah start b'blog,.. mak2 ni kena pencen la ye,.. he he he

dakgilachoc a.k.a nani said...

wah2 kemain lagik yer..anak beranak jadi blogger dan babahnya lak jadi fotografer tukang amik gambar...ahahahaha...jom naylie kita gelek gerudi mcm inul..hehehehe...

Dee said...

cute je..eh baguslah dh ada pewaris..si mimi siap order 1 laptop suh sy belikan..eceh..lawan tauke nmpk..sy pun xde laptop dia dh verangan nk order...kehkehkeh..

Khas Lysha said...

nani:.. nani pon nak bergelek gak ke?,.. he he he

dee:.. ha.. ada harapan tu si mimi nak jadi blogger mcm mommy dia.. hu hu...

ita.itu said...

ehehe..bagus ko ajo dia minat blog..sng skit dpt duit nuff nang..hehe

Khas Lysha said...

ita.itu:.. betol tu!.. he he he