Sunday, January 4, 2009

Full Moon

Malam minggu aritu aku g umah kawan aku Agnes sebb dia buat majlis full moon untuk anak kedua dia..

- giler r.. road block di sana sini.. makanya anak aku pon pakai tali pinggang kat belakang tu utk mengelakkan dari babahnyer di saman jpj.. selalunya dia berebut ngan aku nak duduk depan tah haper angin malam tu duduk sopan sorang2 kat belakang.. -
.
'
.€
- makan2.. aku bersama Nelly kuasa 2.. he he.. (kalo dah guna n76 ni biler ambik gambo waktu malam muka pon disirami cahaya keimanan.. gitew.. :P ) -
.
.
Korang perasan tak telor merah tue?.. ni mmg tradisi diorg la kot kalo majlis full moon ni mesti ada telor merah ni.. tp telor ni tak sama mcm telor pindang sebb rasa dia sama mcm telor rebus biasa cuma di masak dgn pewarna merah..
.
.
- Posing sebelum balik.. lepas dah makan2 apa lagi cabut la.. takkan aku nak tlg basuh pinggan plak dah sah2 dia pakai polysterin kan.. (dari kiri aku n naylie.. takkan tak kenal lagi kan.. Farra, Agnes and husband agnes).. farra, still tak complete lagi la set kita ni kan,,.. biler la gaknyer kita dpt kumpul secara complete nyer??,.. hu hu -
/
/
Sorry ye gamba baby aku tak ambik la pulak.. nnti la biler aku dah dapat gamba ni dari Farra aku update lain,.. boleh kan Farra,... heh heh heh...

6 comments:

dakgilachoc a.k.a nani said...

telur merah ni kdg2 kt rumah org kawin pn ada...rasa dia sama je mcm telur biasa kan....tp dicelup dgn pewarna merah..kita prefer telur pindang lagi...sodapppppppp..tp xleh mkn byk2..kang melepas abis semua pengsan..hikhik...

ita.itu said...

hehe..cahaya keimanan ek nok..telur merah tu sama je kan rasanye..kaler je lebih ek

Aleeya said...

wahh dah pakai tali pinggang belakang bagus2 sahut seruan kerajaan, aku blom menyahut lagik ....jgn pasni diorg suh kita pakai topi keledar kat belakang dah ler he he..

aku ingat telur tu telur pindang tadik..bukan ehh..tak penah rasa lagik..

Khas Lysha said...

nani:.. mmg betol nani telor merah ni rasa biasa jer.. takleh lawan telor pindang kan,..

ita.itu:.. keh keh konon2 cahaya keimanan lar.. mmg pon kaler je lebih rasa sama jek..

aleeya:.. tula pasal.. harap langkah ni mmpu la kurgkan korban nahas kan,..

rasa dia mcm telor rebus biasa je.. kalo yaya nak rasa rebus je telor dgn pewarna merah.. mmg takde perubahan rasa pon..

Dee said...

wah..baguslah naylie pakai seat belt..baik dia..

Khas Lysha said...

dee:.. mematuhi seruan kerajaan. he he he