Thursday, January 15, 2009

Full Moon part 2

Kalo korg ingat lagi pasal entry full moon yg lepas, aku kan tak letak gambo anak kawan aku, Agnes tu kan,.. jdnya aku baru je dapat gambo2 ni.. so korang layanssss...
.
.

- ni lah gambo anak dia yg nombor dua.. kalo tak salah namanya Arvil Ng.. tgk mukanya aku rasa lebih kepada bapak dia la.. tp muka baby ni berubah2 kan,.. sampai dia dah besar sket baru boleh tahu muka dia ngikut sapa.. -
.
.
- yang ni anak dia yang sulung.. Samuel Ng, umur sebaya naylie cuma naylie tua 2 bulan mcm tu la dari dia.. -
.
.
- aku dgn nelly kuasa dua.. kalo versi gambo aku kan muka disirami cahaya kan,.. ni disebbkan guna kamera fra kompom la gambo clear.. setenang air di laut gitu... he he he -
.
.

Itu lah dia gambo baby Agnes yg cute tu.. tp malam aritu dia asyik tido la.. kalo bangun dah kena uli dgn aku gamaknya.. he he he.. apa pon thanx a million fra sbb sudi mensedekahkan gambo2 ni kat aku.. hu hu

9 comments:

dakgilachoc a.k.a nani said...

comel baby agnes tu...bulat je muka dia erk...eh pic last tu lawo la kak...setenang air dilautan katanya erk..hahahaha...

Dee said...

tidurnyer tenang je kan khas..

Khas Lysha said...

nani:.. ha'ah cutekan muka dia.. he he he tenang jgn tak tenang..

dee:.. baby kan kalo dia tidor best je tgk..

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

comel baby agnes ni, bilalah akak nak ader baby lagi nih?

Khas Lysha said...

cb88:.. betol tu kak rose,.. kasih pon dah sekolah boleh la nak ada adik lagi.. tak pe kak usaha tangga kejayaan.. he he he

jesnita_ns said...

comei nye...cam rasa nk picit-picit jer hehehe

Khas Lysha said...

jesnita:.. he he he .. picit jer.. ;p

ita.itu said...

wah tgk baby mcm nak branak je lagi gamaknye..hehe

Khas Lysha said...

ita.itu:.. apa lagi kak..usaha tangga kejayaan .. ;)