Monday, November 17, 2008

Alamak Abang Perang Nak Lalu

Balik dari taklimat BMW aritu sampai kat highway tetiba plak jalan jem. Aku ingat ni mesti accident. Sebab jam baru pukul 12 lebih takkan orang dah kuar opis beramai2 sbb aritu bukan ari jumaat pon yg orang nak kuar lunch berlama-lamaan kan, o.. rupanya ada traller askar ni konvoi beramai2.. tu yang ada ascot.. Apa lagi kasi tabik spring la kat abang perang nie.. haip!..
.

- nampak tu ada polis trafik tahan tak bagi jalan.. -

- ni antara traller yang lalu,.. sebenarnya ada lebih kurang 4 ke 5 bijik traller panjang gini yg lalu aritu.. -

5 comments:

ita.itu said...

jrg nampk abang perang kat jalan ngan treller ye nok..sure kalo anak ko nmpk suka kan..

Dee said...

smpt lg tu amik gambar..tegar tullah..

* ayu * said...

sempat oo bawak kuar camera..
cayalah!

haJa*darLingZ said...

aihhh nasib x trpikat ye ngn mat per...huhuhu

Khas Lysha said...

ita.itu:.. kalo anak aku nmpak kompom membebel mulut dia.. tah apa dia ckp kan tah ler.. hu hu

dee:.. tegar tak tegar sgtla.. ala2 ajer.. he he

ayu:.. pakai camera phone jer.. kebetulan tgh dok sms terus la nyenap.. tu yg sempat tue..

haja darlingz:.. kalo terpikat dgn mat perang tu harus terperang ala2 iraq kat umah la.. hu hu