Monday, November 3, 2008

Cantek Tak???

Masa aku publish entry yg lepas gambar selepas rambut Naylie dikerinting kan ala2 tak berapa clear gitu kan.. so kali ni aku suruh Naylie posing baik punyer.. kasi tayang rambut baru hu hu..
(riak betol mak dia kan.. kuang asam jer bunyiknyer..)..
.
Actually aku curl kan rambut dia pasal, rambut dia mmg dah rosak.. maybe sebab shampoo dia kot.. dia pakai shampoo baby johnson.. shampoo tu kan mcm kering jer rambut biler pakai kan.. aku ingat kat budak kecik ok la kot.. tp aku tgk rambut Naylie ni kemain banyak yg bercabang n warna dia pon mcm keperangan.. warna rambut tak sihat.. so dah alang2 rosak tu.. aku menjahanamkan lagi ler.. he he.. aku kata kat Bie, nnt bila panjang kita potong la yg rosak n jaga balik elok2 rambut dia.. he he termakan jugak laki aku nie..
.
So korang layan jer lah aksi budak kecik nie yer...

.













- Amacam chantek tak???? -

5 comments:

suw said...

cantik2..tp sy pon pakai sympu johnnson.aiyo!

* ayu * said...

cantik.. comey sangat!

ita.itu said...

cantik sgt....pandai ko ek..comel anak dara ko

Khas Lysha said...

suw, ayu & ita.itu:.. timer kasih ye korang... alhamdulillah, syukur..

Ada Ayrissa said...

cantek sgt..
cun la naylie..