Tuesday, November 11, 2008

Ke rumah Azie



Hari ahad lepas utk memenuhi aktiviti weekend, aku telah menyerbu rumah opis mate aku Azie aka silent reader tegar..



Sebelom g sempat aku nyinggah beli donut kat Big Apple.. sampai kat umah dia bedal mee bandung. Sebelom ni asyik dengar dia citer buat mee bandung jer.. tak dia buat husband dia buat,.. so aku ngetest la menu utama umah dia... memang sedap la mee bandung dia,.. dia kata perencah nya guna yg segera opis mate husband dia yg jual.. patutla sedap.. hehe..


Just borak2 jer.. sambil anak aku mengerjakan toys anak dia.. belasah la korang janji tak begaduh..



- Azie, Alif, Aku, Naylie -


- Naylie n Alif,.. ok jer diorg main together tak de gaduh pon sesekali berebut tue biasalah budak kan.. hopefully bley jd best friend mcm kitorg berdua.. tak gitew besan?? eh Azie.. (tersasul la pulak.. he he) -


9 comments:

ita.itu said...

wah bgs silent reader ajak dtg umah ek.kelas ko nok

suw said...

kekekekeke..bakal besan gittew :P

Khas Lysha said...

ita.itu:.. kelas ek! hu hu

suw:.. he he ada hati ek! perasan aku,..

* ayu * said...

cantik nya sofa dia!!!

Aleeya said...

besnye ade silent readers, aku takde rasanye he he..

Khas Lysha said...

ayu:.. ha'ah cantekkan.. laki aku pon kenan..

aleeya:.. dia pon salah sorg silent reader yg sker skodeng blog yaya gak la jgn tak tau,.. hu hu

imz said...

wah...g jenjalan ek di hujung minggu..

Ada Ayrissa said...

oooo...naylie p jmpa boipren ek..hehhehe..kecik2 dah pandai ehhh...

Khas Lysha said...

imz:.. jalan2 carik pasal he he..

ada ayrissa:.. he he kecik2 dah pandai ek!