Thursday, November 20, 2008

Oh.. Redupnyer Opis Ku..

Pagi tadi aku terkejut sket masa masuk opis.. yelah semalam kan aku cuti kan.. jadi apa2 perubahan yg berlaku semalam idok le aku taunyer.. Jadi, aku masuk2 jer opis rasa mendung semacam jer.. rupanya cermin kat bahagian depan opis ni dah di tinted.. memang gelaplah kan..

Yelah diorg asyik mengadu panas. Walaupon dah tambah split unit pyer aircond tapi still terasa bahang. Mana taknyer opis aku kat tengah2 kawasan lapang. jauh sangat dari pokok2.. pastu cermin kat dinding terlalu besar.. kompom cahaya matahari terus tembus directkan.. tu yang membara jer rasa.. So semalam diorg dah tinted kat bahagian depan and arini sambung untuk kat bilik2 plak..



- inilah filem yang diorg gunakan untuk buat tinted -


- kerja-kerja pemasangan sedang dijalankan -



- dah siap.. nampak redup jer kat luar tue.. -
.
- ini pemandangan dari dalam bilik kewangan yang boleh nampak bengkel kitorg tempat diorg mengoperate kenderaan pasukan dan juga tempat diorg basuh keta diorg sendiri.. sabo je lah!.. -

.
Disebabkan aku duduk dekat dengan pintu.. jadi sejak benda ni dipasang bila org buka jer pintu mak aaiiii silau giler rasanya.. lagi2 kalo yg reti buka pintu tak reti nak tutup balik.. nak mengamuk rasanya.. dan lepas ni aku tak tau la cuaca kat luar tu panas ke mendung sebab aku tgk sama jer redupnyer.. ni yg membuatkan mata aku pun mendung jer rasa.. hu hu..

6 comments:

ita.itu said...

sure ko dah rasa mcm kat london je kan sejuknye..hehe....ko keja mana nok

Dee said...

mendung je..best tuh..kalo dee keje terang2 pun xleh..silau mata..

salina said...

wow....bestnya....

Aleeya said...

bestla cam suasana kat obersis he he

Khas Lysha said...

ita.itu:.. tu la pasal.. tak yah g jejauh dah.. aku keje kat shah alam kak,..

dee:.. mmg kan kalo terang2 ni menangkap mata terus naik ke kepala..

salina:.. mmg best,.. hu hu

aleeya:.. tu la kan tak dpt g dapat ambik feel je pon jadilah kan..

* ayu * said...

alamak! layan tido ni kan? ahhaha..