Thursday, November 20, 2008

Madagascar 2


Semalam kan aku cuti kan,.. so arini aku nak tunjuk sket lah pasal penjelajahan aku ke Afrika.. gitew.. so lets check it out!..


- ni tiket penerbangannya.. murah jer sebb semalam kan 1/2 price so.. dewasa just RM6 and budak2 just RM5.. Tiket ni di beli sehari awal.. nasib baik uolss kalo tak mendongak la kitorg tgk citer nie sbb ramai giler semalam.. aku beli 3 tiket dewasa and 4 kanak2.. -


- ni antara ahli2 penjelajahan yang ikut serta,. si kakak, si abang n yang baju hijau tu malas nak story lah!.. -

- yang ini pon join skali, kakak aku n si adik -

- owh.. yg ini master ji.. abang ipar aku.. jarang2 enterprem dalam blog aku nie.. -

.
- inilah pemandu pelancongnyer.. gitew.. kalo 2 orang nie takder alamatnyer kisah penjelajahan nie mmg tak publish la kat mana2 blog kan.. ayat bangga uollllsss.. he he -
.
Ni baru intro jer.. nanti aku pblish lagi yer.. pasal story masa dalam panggung, and aktiviti selepasnya.. ok..


7 comments:

ita.itu said...

wah ramai ko bwk rombongan kak piah ye..hehe..sure seronok kan ramai2 pg gitu..laki ko x join ke nok

haJa*darLingZ said...

cepatttt...kasi citer smpai abis...bikin suspen aje...

Khas Lysha said...

ita.itu:.. laki aku tak join..keje nok.. cuti dah abis.. hu hu

haja darlingz:.. bawak bertenang ye.. kita berehat sebentar dgn kit kat.. hu hu

Dee said...

bestnyer gi tgk wayang reramai..nk gi gaklah..

suw said...

pi tgk ramai2 sure gempak la kekekee

Khas Lysha said...

dee:.. mmg best tgk reramai ni.. layansss

suw:.. gempak giler lah.. sbb makan pon tak kuar duit sorang2 kan.. he he

* ayu * said...

wah! siap brseries lagik...

uhuks!