Sunday, November 9, 2008

Tahniah Adik..



Sabtu lepas berlaku konvokesyen bagi pra sekolah anak kakak aku, Nurul atau kitorg panggil adik.. abang ipar aku je g sorang, kakak aku tak dapat pegi sebab dia tak berapa sihat (actually mengalami keguguran,.. sgt sedeh.. n Nurul masih boleh pegang title adik..)


So masa aritu adik paling byk dapat award,.. 3 utk subjek (math, sains & english), 2 utk kreativiti (seni kreatif & tulisan tercantik) 1 utk sport (wakil sekolah utk lari berganti2) and satu anugerah cemerlang tapi dapat gangsa jer.. no. 3.. ok la tue..




Hopefully adik akan terus cemerlang di masa akan datang sebab masa depan lebih mencabar.. good luck and congrats..

11 comments:

suw said...

wahhh..kecik2 dh menyerlah ni..bagus2..keep it up!

Mieza said...

tahniah ya nurul...comey je dia

semoga jd anak yg taat dan pandai dlm pelajaran ya...:D

Khas Lysha said...

suw:.. mekasih suw.. insyaAllah.

mieza:.. mekasih kak.. amiin.. mudah2an..

ita.itu said...

wah tahniah...bagus2..teruskan usaha ye dik

IdaShah said...

tahniah nurul
terus kan usaha cemerlang tu

Aleeya said...

udah grad yer he he tahniah tahniah nurul

Ada Ayrissa said...

wahhhh..best student tu...

Khas Lysha said...

ita.itu, idashah, aleeya, ada ayrissa:.. alhamdulillah,.. mekasih ye korang moga2 dia terus cemerlang.. amiinn

imz said...

tahniah...semoga makin cemerlang di masa akan dtg...!!

* ayu * said...

congrats adik!!!!

Khas Lysha said...

imz:.. amiin..

ayu:.. tq ayu,..