Tuesday, November 25, 2008

Kisah Hamster


.
Naylie: Kakak, apa yg ada kat dalam tue?
.
Nurul: Tak tau lah.. nanti kakak tengok.. Naylie nak ker?
.
Naylie: Kalau best dan boleh buat main nak la jugak.. he he
.

.
Nurul: OOO... ada anak hamster la Naylie.. comel plak tue..
.
Naylie: Ha'ah la kakak.. cute sangat kan geram nyer saya tengok.. nak cium la sket..

. .
Naylie: Mmmmmuuuaahhhh.. kakak bau dia busuk la.. dia tak mandi ker?
.
Nurul: Tikus mandi ker??
.
Naylie: Nie kan hamster..
.
Nurul: Ha'ah ye,.. Nanti kita mandikan lah..

.
.
Naylie: Eeeee geram betol lah tgk anak hamster nie.. apa ye kita nak buat dengan dia??? kakak Nurul ada idea tak??
.
Nurul: Hmmmmmm...
.
Naylie: Ala.. kakak tak payah pikir saya dah dapat idea dah nak buat aper.... jeng jeng jeng..
.
Apa yang dia nak buat? apakah idea dia yg bernas tu?.. Nantikan siri kedua kisah hamster ni..
.
* untuk pengetahuan korang dialog adalah rekaan semata2 tiada kena mengena dengan yang masih hidup ataupon yang masih koma.. harap maklum.. *

7 comments:

ita.itu said...

kahkahkah..sure dia sental baik nye hamster tu ngan berus dawai..haha

Dee said...

mesti rendam dlm besen penuh buih sabun nih...eee..Dee gelilah hamster..harus lari lintang pukang kalo nmpk..hehehe..

Khas Lysha said...

ita.itu:.. wahh sental dgn berus dawai.. alamatnyer kejung la hamster tue..

dee:.. kalo rendam dalam besen kompom terapong hamster tue.. he he

haJa*darLingZ said...

cpt kasi update entry niii...dk naylie jgn kasi mak ngah muntah kebabo ye...huhu

imz said...

berani nyer dia cium..eeee..geli la auntie...

*ayu* said...

rendam rejam hamster ittew!!!
huhuhuuh...

Khas Lysha said...

haja darlingz:.. kalo dia hidang letak dalam pinggan,.. mak ngah muntah tak?? he he

imz:.. ha'ah kemain dia mencium bagai hamster tue.. anak hamster boleh la im.. cuba yg besar..

ayu:.. wah,.. betol punyer ganazzz nie.. he he