Wednesday, November 12, 2008

Nak apa pulak kali ni???



weekend lepas aku dok melayan anak aku nie memain.. sambil menyenap gambo dia.. tengokla.. konon cantek la senyum la mcm tu..

sekali tu tetiba dia bangun n tunjuk something yg ada kat atas almari mak aku.. aku buat tak tau jer.. terus lagi menyenap gambo dia..



sekali dia sentap, kemain panjang muncung nyer.. aku pon tengoklah bende apa yg dia nak,.. rupa-rupanya nak pakai helmet.. tah saper punyer helmet tah tas almari tue.. aku bagikan je lah..

Gigih tak gigih la dia memakai helmetkan.. sampai terbalik plak tue.. gasaklah budak!..

- sapa nak naik moto dgn saya? jom kita g merempit.. -

10 comments:

haJa*darLingZ said...

kihkih...ilang ngantok mak ngah naylie oiii tgk gini gayanye pakai helmet...

ita.itu said...

kah.kah.kah..gelak beso aku..lawak siot anak ko..hehe..cuba maknye pki gitu..lagi cun x? hehe

Khas Lysha said...

haja dalingz:.. dah tak ngantok ke mak ngah? he he tak boleh tido la plak kang....

ita.itu:.. ko memang kan,.. kompem la lg cun.. gitew.. tak nak kalah nok!..

Dee said...

cute..bebudak..ada je idea dorang nak buat org tua? opps..eh org dewasa cam kita gelakkan? Dorang ni mmg penghibur di kala suka dan duka.

imz said...

kelako tol tgk...topi terbalik..heheh

salina said...

muka cam tak bersalah jer...lawakla

* ayu * said...

hahahahaha.... lawak okeh..
hadoih nanes aunty ayu gelak naylie... :P

Khas Lysha said...

dee:.. huhu.. org tua ker??.. he he.. ha'ah sesekali terhibur jgkkan..

imz:.. he he klako ek!..

salina:.. tu la pasal.. mcm takde masalah jer kan,..

ayu:.. alahai,.. sampai nangis ke aunty.. he he.

Aleeya said...

ala tomeinye buat aksi2 kiyut yer, ...meh kis skettt mmuuahhhhh

Khas Lysha said...

aleeya:.. alamak! melekat la lipstik aunty.. he he