Monday, November 24, 2008

Tenkiu ye Korang

Aku nak ucap mekasih bebanyak kat korang sbb bagi idea yg bernas2 untuk peghezen pak mertua ku.. (kecuali yg spender tue la...),.. ada yg suggest t'shirt, kemeja, belt, wallet, kain pelekat, supplement dan jam tangan.. so aku decide utk belt and wallet or beli jam tangan..

.

Bajet aku x byk maklumler belom gaji u ollsss.. So merayap la aku dgn Bie, Naylie n adik ipar aku, Isa ke Jusco Seremban 2.. Pusing punyer pusing punyer pusing ada satu jer kedai jam kat situ.. aku masuk n survey mak aiii argenye paling murah RM300 lebih ini dah over bajet so merayap la masuk dalam Jusco.. Isa plak dah terbekenan kat wallet n belt so dia decide utk beli set wallet dgn belt brand Larrie tu utk abah dia.. jadi aku terpaksa la pilih benda lain pulak..
.
Pusing punyer pusing lagi ternampak la sandal .. aku rasa ok la jugak bagi sandal nie.. sbb Haja pon ada suggest bagi sandal or kasut aritu.. nak bagi kasut kompom tak kemampuan.. yelah kasut lelaki kan mahal.. So aku ngambik la sandal nie.. Sesuai la kot kan...




- Ni la sandal nyer.. ala kadar jer u olllss... aku letak skali sapu tangan 2 helai.. -

.

- Yang ni plak untuk adik ipar aku.. Sharifah..-

.
- Yang ni adik ipar aku Isa bagi kat abah dia.. -

- Yang ni plak dia beli utk kakak dia.. -


Majlis utk celebrate bday bapa mertua n sekali dengan adik ipar aku, Sharifah belom lagi berlangsung.. tapi hadiah2 ni aku dah bagi kat tuan empunya.. yelah aku takut terperap lama2 kat aku kang jadi hak milik org lain pulak..
.
Kesempatan ni gak aku nak mintak maaf banyak2 kat Haja, Pie n Mardihah... tak de niat langsung nak pinggirkan korang.. sumer berlaku bukan seperti yg korang sangkakan,.. akak tau kitorang dah buat korang sedih.. Sebab tu akak n yang lain2 mintak maaf banyak2.. Jadi lagu P. Ramlee Maafkan Kami tu.. akak tujukan untuk korang.. jangan marah yer..

7 comments:

ita.itu said...

wah ok gak ko bagi pak mertua ko sandal..hehe...leh pakai bwk pi jenjalan..hehe..napa haja majuk..hehe..jgn la majuk darling..maafkan kami..hehe

Khas Lysha said...

ita.itu:.. boleh la kan,.. ala kadar jer..
haja.. cik ita tolong pujukkan tue.. kira settle la yer.. he he..

Dee said...

ehh..bestnya byk hadiah..pilihan yg tepat gitu...jgn majuk2 ye kengkawan..kawan2 xmoh lawan..hehehe..sorry sy bzbody sket.

haJa*darLingZ said...

sob...sob...tgk entri ni lagi brtambah melalak tau...smbung nangis kt umah..uwwwwaaaaaaa :((...:((....:((

Khas Lysha said...

dee:.. tak lawan lah.. sajer jer adik beradik bergurau senda.. he he..

haja darlingz:.. alamak sambung lagi ker???? akk nak join la.. uuwwwaaaa...

*ayu* said...

ok pe layan sandal.. rasanya org tua suker sandal2 nih...
:)

Khas Lysha said...

ayu:.. tu la kan,.. harap2 dia suka la,.. :)