Tuesday, November 18, 2008

Hari Ini Hari Selasa

Morning semua.. selamat ari selasa..moga hari ni ceria2 sahaja ok.. dah bekpes? Aku tak nyempat lagi,.. jap lagi nak g mmbedal..



- Aku kat dalam keta,.. Bie anto sampai kat bus stop pastue dia terus g anta Naylie kat nursery sebelom dia g keje.. dulu aku nganto dia ke keje pastu aku drive ke opis.. tp sejak jalan ke opis dia tu tgh under constraction mmg jalan jem giler la.. alamatnyer aku g keje pastu terus patah balik.. sempat punch in n out jer.. hu hu tu yg aku numpang member aku tu.. kebetulan dia mmg lalu jalan nie.. -

- Kat sini la aku selalu tggu mmber aku tue.. bus stop yg ala2 tempat berteduh jer gitu kan.. sambil tggu aku berposing ala2 ajer,.. he he.. -

Actually nk mintak pendapat korang la.. sabtu nie bday bapa mertua ku.. peghezen tak beli lagik? apa yg sesuai yer?.. bagi la suggestion...

* Haja, dah beli ke peghezen abah mertua kita? akk blur la.. tuluunnnn... -

7 comments:

haJa*darLingZ said...

biau den komen 1st..heheh...nk bg gapo yek??blurr gk ni..dh slalu nau bg kemeja,t.shirt...nk gak bg lain ye dak...erm...erm...erm...blurrr la..:((

ita.itu said...

oh ko ngan haja biras ek? br la ak u tau.hehe...ko beli kan apa ek..spender ke? ish.. x la..baju jalan la..tshirt ke apa..x pun bagi belt or wallet

Khas Lysha said...

haja darlingz:.. tu la kan,, kalo dah tak tau sgt kang,.. t'shirt n kemeja gak la yg akk belasah buat peghezen hu hu..

ita.itu:.. ye la kak, kitorg ni biras seberas gitew.. uishh mengamok mak mertua aku kang kalo bg spender.. belt tue mcm ok jer.. gud idea.. tq..

Dee said...

owang lelaki ni mmg susah sket nak bagi hadiah..cam limited choicekan? bagi watch pun ok gak kot..

Ada Ayrissa said...

erm...cadangan belikan kain pelekat..tp yg cantek n mahal sket laa..hehehhe..
or bg jer ubat suplemen utk kesihatan..cam produk healin tu ke..boleh ke?
muehehhehe...

IdaShah said...

beli kan jam tgn
bila dia tgk jam teringat kat menantu

Khas Lysha said...

dee:.. watch tue gud idea.. nnt dipikirkan,, tq..

ada ayrissa:.. kain pelekat dia dah byk la ada.. selalu sgt org bg kat dia.. supplement tu menarik.. boleh dipertimbangkan.. tq ;)

idashah:.. tgk jam ingat menantu tue.. ni yg rasa mcm nak bagi jam jer.. hu hu anyway thanx..