Wednesday, November 5, 2008

Edisi Makan-makan: Lagi????



Kali ni jamuan raya kat opis aku plak.. ini adalah jamuan raya penutup bagi tahun nie. Bos aku yg beria-ia sgt nak buat jamuan dan jugak sempena menyambut ulangtahun ke 29 dia berkhidmat dalam pasukan polis..


Menu aritu bihun sup, pulut kuning, satay, buah-buahan, kuih muih, puding jagung, air bandung n paling spesel pizza....


- antara menu yg sempat dirakam -



- Pizza spesel... pizza ni wife bos aku yg buat, sedap sangat! isi dia banyak tak macam kat kedai lepastu dah sejuk pon lembut lagi.. tak keras pon... -



- Big bos (gambar terlindung), bos aku (yg paling gebu) dgn bos-bos yang lain tgh menjamu selera.. -


- antara tetamu yg hadir -



- kalo dah ramai2 tu kan.. ada je yg ngambik kesempatan, siap boleh berurusan jual beli lagi.. sabo je lah! -
.
Maka dengan ini tamatlah edisi makan-makan sempena aidilfitri bagi tahun ini... mana2 rumah / jamuan yg aku pegi tapi tak dapat nak expose kat blog aku ni aku mohon ampun ye.. maybe next year pyer turn plak!.. he he..

4 comments:

ita.itu said...

wah meriah ek..mintak la resepi nok..nmpk sdp pizza tuh

* ayu * said...

pizza tu nengok pun tau sedap..
nak skets? leh?

haJa*darLingZ said...

yahhh...mng tau..makan saje...jelesss i...huhuhu...

Khas Lysha said...

ita.itu:.. ok, nnt kalo dah dpt resepi aku publish k..

ayu:.. nak byk pown boley.. ;p

haja darlingz:.. tula pasal.. bilernyer nak kurus kalo gini????