Wednesday, November 19, 2008

Madagascar


Halloo sumer... arini aku cuti.. tak keje nak g bawak anak aku nengok Madagascar..


Jeles gak biler ada antara korang yg dah tengok citer ni kan.. ni yg aku pon tak nak melepaskan peluang walaupon dah ala2 nak lemau citer nie.. hu hu..


Sebenaunya aku join family kakak aku bawak berjalan anak2 dia time cuti sekolah nie.. Biasalah akk aku selalu kedai dia tutup ari Rabu.. jadi nak menghavockan suasana aku pon ambik cuti la join family dia g nengok wayang.. so arini aku cuti blogging sambung esok je lah yer.. lets enjoy!!


I like to move it! move it!..


8 comments:

suw said...

sy tgk 2 kali citer ni kekekekeke :P

ita.itu said...

nok kalo sdp ckp aku ek...hehe..mcm la aku rajin nor nak bwk anak aku..hehe

haJa*darLingZ said...

jelesssssssss....nnt nk g tgk gak lahhh..huhu

salina said...

huii bestnya cuti..nengok wayang lagi best....kita kat parlimen hari ni..standby utk menteri...

IdaShah said...

budak mesti suka tgk citer nih
syiokk arr gi tgk wayang

imz said...

mesti kelako..tgk yg first dulu tu pun kelako sgt..!!

Dee said...

x sabar nk nengok ngan anak..bley ke dia dok diam ye? hmmm....

Khas Lysha said...

suw:.. 2 kali tu.. best kan citer nie..

ita.itu:.. sedap citer nie.. bawak la anak ko.. tak ruginyer..

haja darlingz:.. tgk jgn tak tgk.. best ooo

salina:.. wayang bila2 blh tgk.. menteri bukan senang nak jumper kan..

idashah:.. citer ni bukan budak jer suker mak budak pon suker gak.. he he

imz:.. ha'ah klako citer nyer.. ada kesinambungan dgn yg first.. pastu ada flashback sket.

dee:.. kalo dia leka tgk kompom dia blh dok diam.. he he