Friday, November 7, 2008

Souvenirs from supplier

Kalo hujung tahun biasalah.. supplier akan bagi macam bende kat staff customer diorg.. nak pancing projek la tue!... kitorg ni terima dgn hati terbuka jer...




kali ni company HP bagi jam loceng n calender cum stick on note.. (calender pon 2008.. nampak sgt stok2 tak abis..)



- ni yang aku dapat.. jam tweety n lokasinyer kat atas cpu -



- kalender ni aku buh dalam laci meja sbb takde tempat dah... -



- ni Azie pyer,.. pon letak atas cpu gak.. keje dia skodeng blog org jer.. tp dia sendiri tak de blog... ni kiranya silent reader yg tegar gitew... -



- ni satu lagi design jam yg diorg bagi.. tp ni bukan aku pyer... Shida yg punyer... ada story disebalik jam nie.. kalo nak citer pown aku takut ada yg sentap.. lain kali la aku story.. dalam bulan depan kot.... sebab apa bulan depan.... nanti korang akan tau,...-


6 comments:

ita.itu said...

baik ek company ko..byk nye jam ko nok.lawa2 lak tuh..jeles tau

haJa*darLingZ said...

wow...jam tu cun la....katun kan..mcm xtau hehehe...

Mieza said...

lawa la jam tu yang...sweet je...:D

jap lg akak link ko ya...slmt berkenalan...:D

Khas Lysha said...

ita.itu:.. baik la jugak kan,.. cute kan jam tue.. hehe

haja darlingz:.. katun kompom la cun kan,.. he he

mieza:.. lawa ke? tq kak,.. ok sy dah add link akk dah.. ;)

* ayu * said...

suka jer nak dg citer citer sentap nih..
huhuhuhu....

Khas Lysha said...

ayu:.. nnt la aku publish next month.. jahat aku kan.. he he..