Tuesday, December 30, 2008

Apa Yang Aku Dapat?

Aku kan tak tayang lagi apa yg aku dpt masa celebrate bday kat opis aritu kan,.. so ni lah yg diorg bagi kat aku aritu..

.


Brooch and wallet,.. diorg mcm paham2 je memang aku plan nak beli wallet baru sebabnyer kan korang tengok la wallet lama aku ni...

.
dah terkeluar span kat dalam tue,.. sampaikan opismate aku kak zera kata boleh simpan duit sorok kat dalam tue..
.
Anyway thanx sumer,.. ;)

12 comments:

jesnita_ns said...

wah GUCCI tu..best ek..

Miim said...

cantek la purse tue...
kene ngan taste sy

nellysuria said...

yer la...GUCCI lagik...dasat!! aku pon tak termampu nak pkai.. ;))

dr aku nyer tgu la yerk..postpond..hahahaaa

ita.itu said...

haha..suai la ko dpt wallet br nok..cantik pun cantik..hehe

salina said...

byk sgt duit si khas ni smpi wallet terkopek sana sini...hahahaaa jgn mrh khas saya gurau jer.....

IdaShah said...

baik nya kwn2 ofis ko
begitu memahami

Dee said...

cantiklah brooch n wallet tuh..nmpk voguelah khas nti..gucci tuh..

dakgilachoc a.k.a nani said...

pergh...dpt purse GUCCI lagi tu...cantikla..besh2...:) brooch tu pn cantik...walaaa...jeles lak..ekekekekek...

eedany said...

Wah bestnya dapat hadiah! Jimat gak duit poket nak beli purse baru kan?

Salam Maal Hijrah 1430H dan Selamat Tahun Baru 2009

Azam 2008 yg lalu dah tercapai? Kalau belum teruskan di tahun 2009. Jangan putus asa ok.

Goodbye 2008...
Welcome 2009...

XOXO...

Khas Lysha said...

jesnita:.. he he kalo free apa pon best kan,.. ;)

miim:.. sy pon sker gak.. :D

nellysuria:.. tak kesah la apa pon kan,.. yg penting ikhlas..

Khas Lysha said...

ita.itu:.. tu la kan,. bagus diorg tahu je keperluan aku time2 gini kan,.. he he

salina:.. ha'ah mmg byk tp duit syiling la tu yg terkopek sana sini tu.. hu hu

idashah:.. he he.. diorg mmg sentiasa memahami.. ye ke?.. huhu

Khas Lysha said...

dee:.. wah vogue lagi,.. he he he.

nani:.. syukur alhamdulillah,.. apa aja yg dibagi diterima dgn hati yg terbuka dan perasaan penuh gumbira.. gitu..

eedany:.. betol tu eeda kalo tak kena la kuar duit nak mencarik purse baru kan,..

selamat tahun baru juga..