Monday, December 15, 2008

Yang mana Satu Idaman Kalbu


Kalau dah dekat2 nak gaji ni.. ada jer yang ngambik kesempatan.. Pagi tadi ada sorang akk kat tempat keje aku buat promosi jam nie.. Korang tengok yang mana satu yang berkenan di hati..
.
No. 1 yang nie...

Ni yang ke 2..

Yang ke 3 nie lonjong bentuk dia..

Yang ke 4 ni lawa jugak aku mcm sker tp diorg kata besar..

Kalo korang pilih yang mana?.. jam2 ni murah jer dalam RM30.. aku plak sejak ada handset ni mmg tak pakai jam kalo beli pon mula2 jer pakai last2 buat perhiasan nnt last2 aku bagi kat org.. Untung tau laki aku dapat aku takyah pening2 nak belikan jam.. he he perasan ek aku..

9 comments:

Dee said...

kiter suka yg last tuh..cantekk..blink2 gitu...

ita.itu said...

yg no 1 paling cun mata aku..aku x suka jam yg bulat2..yg 4segi aku suka nok..

Aleeya said...

uikss nak semua leh hehe, aku soka yg 1st..sama le choice aku nga ita... hu hu

Erinsza said...

hi sis yg no.1 tu cantik sngt, rembat jer sis klu dah berkenan, salam perkenalan dari saya boleh kite tukar link.

Khas Lysha said...

dee:.. aku kenan yg itu gak..

ita.itu:.. yg 4 segi lawa kan.. cute gak yg 1st tue

aleeya:.. korang sama taste ek!..

erinsza:.. yeke.. he he.. k,salam kenal.. dah add ur link dah.. ;)

nyonya*PIE said...

sume tu lelawa...ape lagi..kasi angkat sume..huhu

Ada Ayrissa said...

kalo den suker no. 1 kak khas...hehehhe...cantekkkkkkkkkkkk siottt...

nellysuria said...

heheh....d sbb kan tgn kiter ni cantik comel loteee....aku ras abaik ko amik yg last...nmpk la sikit jam tu...hahahhaa...
murah gak kan...lenkali leh aku kirim ngan ko.. ;)

Khas Lysha said...

nyonya Pie:.. uii.. nak kasi angkat sumer kompom la blh buat frame.. kalo satu pon tah baper hari jer pakianye ni kan pulak 4.. hmmm

ada ayrissa:.. wah,.. cantek sangat ke.. he he

nellysuria:.. tu la pasal.. disebbkan kegebuan tanganku ini maka yg selayaknya cuma yg last tu la kan.. he he,..