Wednesday, December 24, 2008

Kutu Baboon.. he he

Korang suka tak main kutu?.. ala kutu2 yg simpan2 duit tue?.. tiap2 tahun aku mesti main kat opis ni.. bukan apa ni jelah cara aku simpan duit.. nak harap simpan sendiri mmg tak bolah harap lah.. aku main pon utk simpan duit road tax and duit shopping raya.. at least biler dah masa nak renew road tax or raya dah dekat tak lah aku gelabah kan,..
.
So yang 2008 pyer dah berakhir lah,.. ni kitorang nak cabut undi untuk tahun 2009 plak...
.

- ni lah ketua kutu nyer.. org nyer mmg tegas sesuai lah dia jadi ketua nya kan,.. sapa tak bayar or bayar lambat terimalah habuan laser dari dia.. hu hu -
.

- yang digulung tu bulan2 giliran sapa yg dapat lah.. so nnt kita akan cabut.. tgk sapa yg kenaa.... -
.

- ni antara org2 yg tgh berkobar2 nak mencabut undi.. kepala otak sumer dah kuar asap kepol2 memikirkan bulan baper la diorg akan dapat kan.. -
.

- bila dicampak jer kertas gulung tadi aku dgn semangatnyer menangkap.. he he he -
.
- tadaa.... aku main 2 nama satu utk aku satu lagi bie .. dapat bulan januari and june.. kena lah aku masuk buku untuk mengelakkan sebarang perkara yg tak diingini berlaku.. hu hu hu -

12 comments:

dakgilachoc a.k.a nani said...

erk...nape kena msk buku? x fahamla..:p

best erk main kutu sbb sekali dpt duit tu bykkkkk..nak2 lagi klu yg join pn ramai...

Dee said...

best tuh..sorang awal taun sorang tgh taun..ada ong lah ini tangan..kehkehkeh..

suw said...

best2 best..awal taun ble sopping, tgh taun ble sopping lagi :)

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

suka giler main kutu kalu dapat yang paling last, tapi kalu dapat yang pertama, paling tak suka.

Khas Lysha said...

nani:.. maknanyer kena simpan dlm bank lah!.. yg takde atm kad.. tak de lah duit tu disalah guna dari niat asal.. ha,.. faham dah?

dee:.. he he ong ke? kalo boleh nak dekat2 raya tue.. tapi xpelah,.. dapat nnt kenalah butakan mata dulu.. huhu

suw:.. he he sopping jer keje nyer ye..

cb88:.. tulah,.. kalo dapat yg hujung2 best kan,.. ni dpt awal2 risau gak kalo tak tahan godaan,, he he

Mommy Lily said...

owh ai pun main kutu juge kt ofis. tp hanya rm100 sebulan ajee

Erinsza said...

ya allah windu rasa nak main kutu, tapikan masa I kojelah dulu, seronok sngtkan.

BIla dapat tu mcm2 nak di belinyer.

IdaShah said...

mmg bagus main kutu.aku pun main kutu kat ofis tp xde undi lah main cup sape nak dulu.masing buat byr road tax keta

Khas Lysha said...

mommy lily:.. sy pon main byk gitue jugak sorg.. he he

erinsza:.. mmg seronok main kutu ni kan,.. ;)

idashah:.. best la boley cup2.. ni pon nak buat s/by duit r/tax gak.. he he

jesnita_ns said...

sy pn main kutu gak..thn dpn bln 8 baru abis main..sbb main ramai..ada le 12 org

ita.itu said...

wah pakcik kaya...dpt januari syok la..aku pun main kutu gak..aku la kepalanye..hehe

Khas Lysha said...

jesnita:.. best ek main kutu,.. kompom tersimpan duit nyer kan,..

ita.itu:.. wah ko kepalanyer ke,.. bagus2,.. he he