Monday, December 22, 2008

Jom Vote

Korang pernah tak masuk apa2 peraduan? Aku tak pernah lagi tapi macam nak ngetest jer peraduan ni..



kita kena vote peserta untuk menang.. sapa vote paling banyak dia akan menang.. rasanya tang tu awal2 lagi aku dah kalah dah tapi x pelah saja2 suka2 kan,..




- senarai pemenang mingguan nyer dia siarkan kat sini.. -
.

- kita kena vote berdasarkan video2 peserta nie.. sapa2 yang korang berkenan korang vote lah.. -
.

- kita cuma perlu bagi unique code dgn ic no. pastu vote.. satu kod boleh vote dua kali -

.

- gigih la aku mmbeli dutch lady shine nie.. biasanya aku minum bliss,... disebbkan sajer2 nk nerai peraduan ni aku tukar la citarasa.. rasa dia lebih kurang sama jer.. -

.

- kat tutup dia nilah no. kod dia nnt korang jgn buang tau tutup dia sebagai bukti pembelian.. tapi yang tak bestnya kan masa aku beli air ni banyak penutup yang dah koyak sticker ni.. ni mesti keje2 org yg tak bertanggung jawab.. kurang asam kan.. oh ya tarikh tutup dia 28/12/2008 kalo sesapa yg mmg melantak dutch lady shine ni boleh la masuk peraduan nie.. good luck! -

9 comments:

ita.itu said...

oh kena beli air ni ek baru leh vote?? hadiah nye menang apa nok?

suw said...

dapat duit kak ita..kekekeke, sy mls tol nk masuk peraduan gni...tp sy skong sape yg masuk, manela tau dpt hadiah..huiyooo best tu :)

Khas Lysha said...

ita.itu:.. dapat duit la kak,. ribu ribu tau.. he he he

suw:.. dpt hadiah mmg best ek!.. ala akk kompom tak dptnyer beli pon 2 ketol jer.. huhu

nyonya*PIE said...

dh beli dh air nye..tp tutup nye idak lak simpan...huhu

Khas Lysha said...

nyonya pie:.. alahai tak dapat la nak vote.. hu hu

Ada Ayrissa said...

rajin nyer kak khas...

Khas Lysha said...

ada ayrissa:.. ala sajer2 je ada tak harap apa2 pown.. he he

Dee said...

alah..kita minum bliss..sedap ke air shine ni?

Khas Lysha said...

dee.. lebih kurang jer rasa dia.. tp kalo disuruh buat pilihan aku prefer bliss lah..