Monday, December 1, 2008

Wangi Siot!!!



Aritu aku ada nengok iklan benda ni kat surat khabar alih2 ada budak opis aku jual.. Bau dia mmg wangi2 lah.. satu kotak ada 8 wangian yg berbeza.. Sekotak RM 40.00 jer and alcohol free.
.
Biler cakap pasal alcohol free ni aku tetiba teringat dgn sorang mamat nie.. memang aku kenal sangat lah.. Ada sekali tu kitorg jalan2 g shopping kompleks n dia memang nak mencarik minyak wangi. Pastu ada kat kotak minyak wangi tu dia tampal alcohol free terus dia letak tak jadi beli. Aku tanya tadi kata nak sangat apesal letak balik?? Pastu dia boleh cakap taknak lah nanti kang dapat alkohol percuma.. tak boleh la haram.. La..... mcm tu pulak???? Puas aku explain baru ler dia paham tapi still tak beli gak sebb dah terbekenan kat benda lain pulak..

.
Sambung pasal minyak wangi tadi.. kalo korang nak tau lanjut klik la kat sini. Aku nak explain pon tak reti sangat lgpon bukan nyer dapat komisyen... gitew.. he he gurau ok., jgn ambik hati ye wan,..

10 comments:

ita.itu said...

kah.kah.kah..sengal ek mamat tuh..eh aku pun mcm nak beli la..tp kalo ada org tunjuk kan sample br best ek

Khas Lysha said...

ita.itu:.. aku aritu pon pulun dia nyer tester.. he he tp bau mmg melekat la.. kekal lama gak.. ko klik jer kat link dia.. ko suruh dia bwk sample g tempat ko..

haJa*darLingZ said...

ooo...pie dh beli..kotak biru itu...tp dia kate sekotak rm20 hengget...ke dia nipu diriku???jeng jeng..

imz said...

aku pon cm nak try jgk perfum ni...

Khas Lysha said...

haja darlingz:.. dpt diskaun kot.. seli pon ngambik yg biru gak.. he he

imz:.. try ler.. bg aku ok jer..

`WaN` said...

hoho...ini kerja korang ea...

*ayu* said...

budak ofis ayu pun ada jual gaks..
tapi, x de sample ek?

Khas Lysha said...

wan:.. dah takde keje la kata kan .. hu hu

ayu:.. dia nak save bajet la tue.. tak nak kasi buat sample.. he he

Dee said...

kiter dh penah bau..tp yg warna biru lah..yg lain x penah try..tol tahan lama ye?

Khas Lysha said...

Dee:.. ha'ah.. mmg tahan lama makin lama makin wangi baunyer..