Thursday, December 4, 2008

Kalo Hujan,.. Jawabnyer....

Petang nie kitorang ada perhimpunan. bos aku ada amanat yang nak disampaikan..
.
Tapi aku rasa takyah kumpul pon sumer org dah tau dah yang dia bagi balik half day esok..
.
Yelah masing2 kan nak balik kampung sempena raya haji ni.
.
Tengok langit pon gelap semacam jer.. Kalo hujan alamatnyer tak yah la yer.. ala sampaikan melalui memo pon boleh kan,. Nak jugak dia menatap wajah2 anak2 buah dia yang derhaka2 belaka nie.. hu hu..

5 comments:

ita.itu said...

nok sure bos ko org kelantan ek..tu yg gigih bg balik awal ek

Dee said...

xpun org ganu..wei..banjirlah..sian ye..bestlah balik awal..waaaaa!!

*ayu* said...

bestnya!
ita!!! kita dpt half day gak x?
:P

Ada Ayrissa said...

bestnya musim hujannn...
heheheh..
sori lama x singgah..agak kebizian... :(

Khas Lysha said...

ita.itu:.. dia bkn org kelantan tp staff dia ramai org pantai timur tue yg berhati mulia sket tue.. he he

dee:.. skrg musim hujan kan,.. sian la tempat yg banjir tue..

ayu:.. mmg best oo.. he he

ada ayrissa:.. best ke musim hujan??? kalo cuti best lah hujan2 nie boleh mmbuta.. hu hu.. bz ker?? xpe,..