Sunday, December 21, 2008

Celebrate Bday @ Opis




Ari jumaat lepas (18/12/2008) kitorang celebrate birthday yg lahir bulan November/December kat opis. Bertungkus lumus diorg seawal pagi dah terperap kat pantri masing2 mengerjakan apa2 yg patut untuk jadi juadah kitorang aritu... Yang bestnya ari yg sama jugak adalah bday wife boss aku n di celebrate oleh gang2 opis dia..
.
- ni la ratu2 yg celebrate bday aritu.. shida, zee, era n aku.. tema maroon.. hu hu -

.




- kek sebelum dah selepas dipagari lilin dan aksi berahi aku dgn kek.. he he -


.

- bos yg bagi hadiah aritu.. -

.


- uii syoknyer dapat hadiah.. nnt aku update ek aku dapat aper.. -

Tima kasih buat sumer yg bertungkus lumus buat preparation, masak2, beli2 barang and everything lah!.. next year kita buat lagik okeisssss...


- eh yg ni tertinggal plak.. menu kitorg nasi ayam, kuih2, buah2 and air bandung.. perasan tak popia tue.. masa aku ambik gambar buat popia tue,. aku buat utk majlis ni sebenarnyer.. hmm -

5 comments:

ita.itu said...

wah best nok..bos lagi bg hadiah ek..hehe...happy bday ek nok..nama ko khas gak ek kat kek..hehe

Khas Lysha said...

ita.itu:.. bos tu tukg bagi jer.. he he.. ha'ah la kak,.. dah nama aku mmg khas,.. khas la di mana2 pon hu hu..

Dee said...

sedap tu mkn..siap bertema..cam raya je..best wo!!

Ada Ayrissa said...

cedapnyer kek tu..

Khas Lysha said...

dee:.. makan mmg sedap he he.. ha'ah bertema kalo org tya mana bday girl senang nak tunjuk yg baju maroon.. he he he

ada ayrissa:.. sedap sgt ada,..