Tuesday, December 9, 2008

Kan Aku dah Kata..


- aik?? mana diorg sumer nak pegi??? -


Korang ingat tak entry aku yg lepas pasal bos aku nak buat perhimpunan??? Kan aku kata hari nak hujan kan,.. sekali tue betol perhimpunan tu tak jadi.. masalahnya org2 yang dok kat bahagian stor dah menapak jauh kesian la kan.. sebabnyer bos cancel last minit katenyer bz bebenau..
Aku pon tak tau yg perhimpunan nie cancel, elok jer aku kuar dari toilet dengar diorg kecoh2 kat bawah pastu masing2 beredar... pastu elok jer bebudak opis aku berdiri kat tepi tembok tue kan.. dah sah2 diorg salahkan kitorg kata dah tau cancel taj bgtau diorg,.. padahal kitorg pon tgh siap2 nak turun ke bawah..

- Nie lah keje diorg menggelakkan org2 yg kat bawah.. sunggoh zalim kan,.. he he -

Tapi yang bestnyer akak yang aku tumpang kete dia tue pon keje bahagian stor gak dia dah malas nak menapak masuk kat opis dia last2 pukul 4.30 dia ajak aku balik seb baik la p.i.c aku ok bagi aku kuar awal.. syok oo....

7 comments:

ita.itu said...

hehe..dah la jauh menapak..alih2 kansel ek..sabo2....ko lak elok amik gamba sakan ek..haha

Dee said...

ehh..gelakkan org ye..x baik tau..sib baik leh balik awal..kihkihkih...

Ada Ayrissa said...

huahuahuahuaaaa..
apa laiii..kesempatan yg ader leh ar nguloor...

Khas Lysha said...

ita.itu:.. ha'ah kesian dior.. aku kena la merakam aksi yg kesian nie.. he he

dee:.. tu la kan,.. seb baik dia bg balik awal..

ada ayrissa:.. kesempatan jgn dilepaskan.. gitue..

*ayu* said...

sib baik balik awal..
sonotnya!!!

Khas Lysha said...

ayu:.. ha'ah.. seronok giler.. he he

eedany said...

bab balik awal tu yang best kan, kan?

mesti berseri2 jer muka kalau dapat balik awal. Hihihi...

:)