Wednesday, December 17, 2008

Gambar dulu2


Ini edisi eksklusif tau.. aku pegi rumah mak cik aku aritue sekali aku belek2 album lama2 aku jumpa gambar2 nie.. gambar masa aku kecik..



- masa ni aku tak tau la umur aku baper.. belom setahun kot.. dekat koleksi aku takde gambar nie.. seingat aku ayah aku yang simpan gambar ni lagi satu. Tapi aku tak tau album tu ada lagi ke tidak.. -


- kalo korang terer cuba lah teka yang mana satu aku?.. yg penting masa kecik aku kurus kering. Ni gambar kat kampung kalo tak salah aku time ni cuti sekolah jadi mmg mak bapak kitorng pos kat kampung la termasuk sepupu2 aku yang lain.. Ni lah muka anak2 yg ditinggalkan mak bapak he he.. anak sapa la nie?... -



- kalo korang terer lagi teka lah pulak gambar kedua ni yang mana satu aku.. yang penting baby yang baring tu bukan aku ok.. tu adik aku.. kalo aku tau dia dah besar mak datuk punyerlah nakal masa dia kecik nie aku picit2.. gambar nie pon time nak cuti gak aku kena tinggal kat kampong,.. cousin2 aku dah standby dah,.. tp kakak and adik aku balik,.. dia tak tinggal agaknyer aku nie nakal sgt kot tu yang mak aku asyik pos kat kampung jer bila time cuti.. hu hu-

5 comments:

ita.itu said...

ko pki baju merah kan gmbr no2...bak sini hadiah.kah.kah.kah..comel ko kecik2 nok

Khas Lysha said...

ita.itu:.. dah la salah ada hati nak hadiah.. kui kui kui..

Dee said...

khas yg gambar 1st tu..yg rambut kerinting kt depan tu..yg gambar no 2 yg tepi skali sebelah kiri..tul x?...dpt adiah ke?..hihihi..

nyonya*PIE said...

erm gmbo kak as yg memula tu..yg belah blakang..betol ke??cute eh..jom selongkar gmbo dua bradik tu plak nk...huhu

salina said...

alahai bestnya kenangan masa lalu..tapi sori la tak pandai bab mengecam muka kawan2 masa kecik ni..nak2 semuanya cute2 belaka dgn stail tersendiri..hahahaa....