Wednesday, December 10, 2008

Blog kena Blocked



Dari tadi aku cuba masuk ke blog biras aku Haja tapi tak boleh.. aku ingatkan dia tgh buat something utk tukar nama blog ke apa ke.. sekali tu tadi dia bgtau yang blog dia mcm dah tak ujud.. ke apa alah.. aku tak reti nak menyebutnya.. kalo aku klik kat link dia mesti kuar benda nie..



- yang ni versi english kat bawah ni versi bahasa melayu -


Sesuka dia nak kata yg blog have been removed or dah dikeluarkan kan.. pastu memang takde hint or amaran dari google tau2 dah tak boleh bukak je bog dia.. bukan dia sorang yang kena,.. mommy lily pon terima nasib yang sama..

kalo korang nak tahu lebih lanjut korang klik kat link eedany nie.. kat sini dia ada terangkan lagi lah.. yang tak baca lagi mesti baca tau.. ni peringatan tuk sumer better kita lakukan sesuatu sebelom mendapat nasib yang sama.. rasa seram pon ada yelah byk yang kita letak kat sini kan kalo diorg sesukanya nak removed blog kita hilang la sumer memory yang mahal and tak ternilai tue..

So.. apa langkah yang patut kita ambik yer.. aku bab2 ni fail lah!!..

7 comments:

Dee said...

samalah dee pun riso ni..bru nak berblogging..dee pun x tau nak buat apa ni...

ita.itu said...

hampeh tul lah..aku pun x phm napa..aku takut gak siot...cane ek nok

*ayu* said...

wat backup wei...

nellysuria said...

bahaya btl!!!

Khas Lysha said...

dee:.. tu la kan,.. apa yg kita kena buat ye?..

ita.itu:.. tu la aku pon x tahu camaner..

ayu:.. camaner nak buat back up tue?

nellysuria:.. mmg bahaya lah..

Ada Ayrissa said...

tuhla pasal..
puas brp kali kiter try bukak..
ermm......mmg hampeh kan kalo jd cam gitu...

Aleeya said...

gerun kan, sian haja...buat back up..aku pon baru buat, tu pun hubby aku buatkan, aku ni IT takle pandai sgt he he