Sunday, December 28, 2008

Tag From Mommy Lily

Boleh dikatakan byk gak la tag yg aku tak buat,.. bukan tak sudi tapi masa tu kebizian kononnyer,.. so mintak maap byk2 la mana yg tagnya aku tak jawab tu yer,.. jgn serik la tag aku next time..
.
Kali ni aku dgn keadaan yg tak berapa nak mmbizi body so aku jawab la tag dari Mommy Lily. Kesempatan ni aku nk bgtau gak la kat sesapa yg kehilangan link bg blog mommy lily clik jer kat link dia tue,.. yg nie link dia yg baru yg lama tak tahu nak citer camaner hilang begitu saja,..
.
So tag mommy tu bunyik nyer ginilah yer...
.
Tuliskan 10 perkara tentang orang yang TAG kamu:
.
So nak citer la pasal Mommy Lily nie ek!..
walaopon kenal di alam cyber jer tp rasanya boleh la nak kategorikan Mommy mcm ni,..
.
1. Cute (sudah semestinyer)
.
2. Anak dia Lily pon cute sgt
.
3. Hubby dia pon cute gaks
,
4. Sporting
.
5. Kreatif
.
6. Caring
.
7. Loving
.
8. Friendly
.
9. Baik hati
.
10. Suka makan kot,.. yelah mommy selalu gak tyg makanan2 yg menggiurkan.. bikin i leleh u,.. hu hu hu
.
Masukkan emo yang kamu suka :
.
; )
.
Senaraikan novel kegemaran kamu:
.
Aku memang jarang sgt baca novel so yg latest aku baca is Ayat2 Cinta.. hmmm tu je lah!..
/
Senaraikan 5 BENDA yang kamu sayang:
.
laptop ku
handpon ku
oven ku
blender ku
komputer opis ku
.
Tag 7 orang dengan link blognya :
.

4 comments:

dakgilachoc a.k.a nani said...

erk..masuk2 jerk kena tag da..ayyo amma appa...larikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk ;P

Khas Lysha said...

nani:.. he he he jgn larik sblm buat noo....

ita.itu said...

sib baik aku x kena..haha....

Khas Lysha said...

ita.itu:.. xkuasa nak tag ko,.. bukan ko buat pon huhuhu