Tuesday, December 23, 2008

Pertandingan Mewarna

Abang ipar aku nie mmg sorg yg kreatif.. dia suka melukis.. masa dia bujang dulu byk lukisan2 dia lukis and frame kan.. jadi nak kembangkan bakat pada anak2 dia,.. dia kerap hantar anak2 dia ke pertandingan mewarna kat shopping2 complex.. jadi hujung minggu lepas ada satu pertandingan mewarna jadi dia soh anak2 dia practise kat rumah mewarna. dia akan lukis gambar pemandangan dan anak2 dia akan warnakan..


.

- gigihla budak2 ni mewarna kat depan pintu siap menonggeng lagik.. -




- aik budak kecik bertoncet ni pon join jugak??? pandai ker mewarna nyer?.. -

Jadi keputusannyer ialah:.....
Tempat pertama lukisan ni.. adik yang warna,,..
yang ni plak tempat kedua.. hasil keje si abang..

kakak dapat no. 3 ajer.. ni lah hasilnyer..

Naylie plak no. 4 je lah kan.. dah peserta nya pon 4 org jer.. tgk la dia kaler tak aper yg diwarnakan pon tak tau lah!.. he he


yang aku klako boleh si adik cakap dekat ummi dia,.. Naylie terer mi dia dapat no. 4... la.. dah sah2 korang ber4 je yg mewarna kan,.. hu hu..


10 comments:

ita.itu said...

haha..lawak la anak ko nok..pndi ek bdk2 tu ngaler..cun jek..kemas..anak aku x minat la...aku pun x minat..haha

dakgilachoc a.k.a nani said...

hehehe..teringat lak zmn kekanak riang dulu...kita pn suka mengaler dr menulis..haha..

lawa la plak lukisan2 tu...yg mengalernya pn tere...x padan ngan umo erk..hehe..

*salam kunjungan bls ye tuan rumah*

nyonya*PIE said...

bagos ek aktiviti cmni..oo mst dia ingt yg no 4 tu plg bnyk..tu yg dia kate naylie terer...sabo jele bdk2...eheh

Khas Lysha said...

ita.itu:.. anak aku tu ikot aku kot langsung tak kreatip.. hu hu

nani:.. owh suka mengaler ek?.. bapak diorg rajin yg rajin melayannyer.. thanx sudi singgah..

nyonya pie:.. tu la pasal.. dia ingat no.4 tu the best la.. padahal corot.. hu hu

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

salam
budak-budak pantang jumpa kertas ngan pencil warna

Khas Lysha said...

crazy beautiful88:.. salam.. nasib dia kaler kat ekrtas kalo kat dinding mmg la haru.. hu hu

Dee said...

kehkehkeh..lukisan naylie cutelah..ada gg kapak 2 batang..kihkihkih..

Khas Lysha said...

dee:.. tu la pasal,.. tu yg dia pon tak baper ada mood nak kaler.. he he

Erinsza said...

hehehe memang happening anak kolah, kreati sangat, tecik2 dah tunjuk bakat.

syabas dik AUNTIE suka sngt lukisan tu.

Khas Lysha said...

erinsza:.. at last ada gak org sker lukisan sy.. thanx AUNTIE,.. he he he