Friday, December 12, 2008

Tahniah Yus



Aku just nak wish congrats kat opismate aku nie coz pagi tadi jam 4 pagi dia selamat melahirkan bayi lelaki.. Kalo dia bersalin cepat sket semalam kompom sama bday dgn aku.. pastu kalo dia nak celebrate bday anak dia tu kompom dia ingat kat aku kan.. gitue.. he he


Aku tak interview dia lagi lah anak dia berapa kg,.. kalo tak salah aku dia bersalin normal lagipon anak dia yang first aritue dia operation sebab kena darah tinggi.. Alhamdulillah yang no. 2 ni tak banyak masalah.. Dia bersalin kat kampung husband dia kat Perlis.. Aku akan ketemu new baby tu bila dia dah balik ke Shah Alam lah.. Nama pon belom letak lagi.. nnt la aku update lagi citer pasal bby dia ni kemudian ek!..



- yang ni anak sulung dia Danial Hakim -

7 comments:

IdaShah said...

tahniah dah ada 2 hero

Dee said...

dua2 boy?..senasib..sy dua2 girl..tp melihat dorang sihat dan cergas..hati senang..leh cuba lg for bb girl..hihihi...

suw said...

ramai gak yg bersalin bulanni ek?
Nway, tahniah :P

Aleeya said...

woaaa, dua hero tuh..nak tahniah gaks ler..

ita.itu said...

wah dah branak kawan ko lg ye..ko lak bila..aku ngu ko je nih..hehe

Khas Lysha said...

idashah:.. ha'ah dah 2 hero dia..

dee:.. tulah pasnie dia kena try by girl plak kan,..

suw:.. hujung2 taun ni ramai yg beranak.. penutup la tue. he he

aleeya:.. yaya bila nak ada hero.. hu hu

ita.itu:.. he he aku pon nggu ko nyer bby girl lak..

Ada Ayrissa said...

hihihi..kak khas, bila nak ucap congratz utk kak khas lak... :P